Főoldal Hírek Selena Gomez a Tizenhárom okom volt főszerepében

Selena Gomez a Tizenhárom okom volt főszerepében

7
Oszd meg!

Magyarországon is nagy sikert aratott Jay Asher regénye, a Tizenhárom okom volt. A történetben Clay Jensen próbálja felderíteni Hannah halálának az okait, amihez különböző kazetták szolgáltatják a segítséget. A filmfeldolgozás jogai hamar elkeltek, 2011-ben pedig Selena Gomez alá is írta a szerződést a főszerepre. Azóta nem sok mindent lehetett hallani a készülő produkcióról, most azonban végre, van némi újdonság.

A pletyka alapját az szolgáltatja, hogy a könyv hivatalos Facebook oldalára  feltöltöttek pár új képet, amin jól látszik, hogy Hanna sziluettje megegyezik Selena Gomezével, Clayé pedig Logan Lermanéval. Szintén jó dolog az, hogy Selena  is reteweetelte a képet, az pedig köztudott, hogy az énekes-színésznő mennyire el szeretné játszani a szerepet, hiszen a könyv is nagyon tetszett neki.

13-okom-volt-selena-gomez-logan-lerman

Eme hétvégi box office adatok alapján, az Universal Stúdiónak mielőbb fel kellene gyorsítania a Tizenhárom okom volt adaptálási munkálatait” – írta Twitteren Zack Stentz. Tény és való, hogy a Csillagainkban a hiba sikerét könnyedén meglovagolhatná a Tizenhárom okom volt, különösen akkor, ha olyan világsztár kerül a főszerepbe, mint Selena Gomez, no és Logan Lerman.

A kétkedésre adhat okot azonban Jay Asher üzenete, aki a következőket fogalmazta meg a Facebook oldalán: “Mindig is szerettem volna valami olyat írni, ami teóriákat gerjeszt egy rejtélyes filmes hírben a Seventeen Magazine blogján. (Igazából, soha nem terveztem ezt. De milyen király lenne!)”. Egy dolog tehát biztos: a filmes jogok már rég elkeltek, a Csillagainkban a hiba bebizonyította, hogy a romantikus, könnyes YA-adaptációknak igenis van helye a mozikban, Selena Gomez pedig nyitott a Tizenhárom okom volt főszerepének az eljátszására. A többi innen már a stúdión múlik, reméljük mielőbb beindulnak :)

tizenharom-okom-voltJay Asher – Tizenhárom okom volt
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Megjelent: 2010. szeptember 15.
Fordította: Farkas Orsolya
Oldalszám: 264
Online megrendelés: puha kötés + kemény kötés | most 31% kedvezménnyel
Fülszöveg: Mikor Clay Jensen hazaér az iskolából, egy különös csomagot talál a verandán, amit neki címeztek. A csomagban néhány kazettára bukkan, amiket Hannah Baker – osztálytársa és titkos szerelme – készített, aki két héttel korábban öngyilkosságot követett el. Hannah elmondja, hogy tizenhárom oka volt annak, hogy úgy döntött, véget vet az életének. Clay az egyik. Ha meghallgatja a kazettákat, megtudja, miért.
Clay egész éjszaka ide-oda bolyong a városban Hannah szavait hallgatva. Tanúja lesz a lány fájdalmának, és megtudja az igazságot saját magáról – az igazságot, amivel soha nem akart szembenézni.

7 Hozzászólások

  1. Én nem értem, hogy egy ennyire jó könyvet és sztorit, hogy hogy nem forgattak még le… Ha egyszer leforgatják én tuti ott leszek a premieren!

  2. 1. A múltkor pont erről beszéltünk, Tibi. Ráéreztem?! :D
    2. Én nem értem miért olyan jó ez a könyv. Oké, az alapsztori nekem is nagyon tetszett, a stílus meg úgy minden. Csak többet vártam. Arra számítottam, hogy valami nyomósabb indok lesz a végén, illetve hogy többminden kiderül a halálának körülményeiről. Szóval én egyáltalán nem voltam oda érte.

    • Nekem is egyből eszembe jutott :) A könyv pedig szerintem zseniális. Nekem nagyon tetszett, de nem is voltak elvárásaim felé.Hátha nálad ez kavart be, hogy “sztárolják” és te próbáltál rájönni miért. Csak nem sikerült.

  3. Készül belőle film?! Jaj de jó!!! :) Bár vannak kétségeim Selena Gomez színészi képességei felől,hogy mennyire lesz hiteles az életét eldobni készülő,depressziós Hannah szerepében……

  4. ÁÁÁh Logan Lerman *-* Neki nagyon örülök, úristen. :D Selenára pedig kíváncsi leszek, remélem azért többet nyújt majd, mint a sorozataiban. :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here