Főoldal Hírek A Könyvmolyképző Kiadó Könyvheti megjelenései

A Könyvmolyképző Kiadó Könyvheti megjelenései

0
Oszd meg!

Elstartolt az Elit Team Könyvszolgálat a Könyvmolyképző Kiadónál. Ez egy frenetikus, egyedi kezdeményezés, aminek keretein belül egyes könyvek egy hónapig csak a Könyvmolyképző Kiadó webshopjában érhetőek el.Ezekre a könyvekre adott az állandó 18% kedvezmény, számozott köteteket vásárolhatnak meg az olvasók, minden csomagban elrejtenek egy-egy ajándékot (például könyvjelzőt). Sőt, aki június 30-ig bármit is rendel a Könyvmolyképző Márkaboltból, az kap egy ajándék könyvet is.

ETKbanner

A kiadó két könyvtől továbbra is ingyen szállít, ezen felül él a Jókönyv Garancia is, ami azt jelenti, ha nem tetszett egy megvásárolt regény, és megvan a blokk, akkor vissza lehet küldeni a kiadónak, és a vételárból egy másik könyv választható.

Úgy gondolom a kiadó igazán fair az olvasókkal szemben, szerintem érdemes élni a lehetőségekkel, amiket kínálnak. Habár folyamatosan érkeznek a kritikák a kiadó könyveiről, vessünk egy pillantást arra, mikkel készül a kiadó a Könyvhétre.

Klikk a képekre, amik elvezetnek a kiadó oldalán lévő adatlapokhoz és bővebb információkhoz. Egy biztos, nem lehet okunk a panaszra, hiszen minden zsánerben érkezik mindenféle érdekesnek ígérkező könyv. A kedvenceim azért elárulom, szerintem a Lola és a szomszéd srác, A Nyugalom tengere. az Éles helyzet a legütősebb a kínálatból :)

vihartancos vegtelen-napok torhetetlen
the-oppurtunist silo-5 silo-4
shift shadow-and-bone paranormalcy
lola-es-aszomszed-srac hidegen-talalva hammered
ha-lenne-esely eles-helyzet egy-ropi-naploja
castle bane-6 bane-5
a-patkanykiraly a-nemes-haz a-nyugalom-tengere

2072 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here