Főoldal Hírek Hilary Duff: Younger – Itt az első előzetes

Hilary Duff: Younger – Itt az első előzetes

4
Oszd meg!

Megérkezett az első promó a Younger c. sorozathoz, ami kétségkívül az általam egyik legjobban várt újonc. A friss hírek szerint azonban a tizenkét részes első évad csak 2015 januárjában debütál, ami sajnos nagyon messze van. De megéri rá várni, hiszen a Melrose Place, Szex és New York és a GCB kreátora, Darren Star készíti ezt is.

Az újoncról korábban már írtam nektek, így röviden csak annyit mondok, hogy a főszereplője a negyvenes Sutton Foster (Bunheads), aki huszonévesnek hazudva magát talál új munkahelyet, ahol nem várt kihívásokkal kénytelen szembenézni. Foster mellett Hilary Duff, az egykori Disney sztár a legismertebb arc.

Alább megtekinthetitek az első promóciós videót, ide kattintva pedig követhetitek a sorozatot a hivatalos Facebook oldalán, így tuti nem marad le senki az újdonságokról.

younger

 

4 Hozzászólások

  1. Nico Tortorella is itt van! Hurrá! :D Már a The Beautiful Life óta imádom. Azért sajnálom, hogy az Eye Candy-s sorozat nem jött neki össze.
    Hilary Duff-t is jó lesz újra “TV-ben” látni. :)

    • Sasszemű vagy Timi :) Tudtam, hogy ismerős a srác valahonnan, de nem esett le. No ezek után még várósabb, Nicót én is a TBL-ben szerettem meg :)

  2. nicooo <3<3<3 el sem hiszem h végre látjuk vmiben.. nagyon utáltam ahogy eltűnt a make it or break it ből-is :S

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here