Főoldal Hírek Rabok és szeretők – Új telenovella a Super Tv2-n

Rabok és szeretők – Új telenovella a Super Tv2-n

3
Oszd meg!

 Ismét egy új telenovellát hozott el a Tv2 csoport a hazai képernyőkre. Ezúttal a Super Tv2 műsorán lesz látható az újdonság, méghozzá június 16-tól, minden hétköznap 13:15-től. A Super Tv2 jó lóra tett, ugyanis az Amores Verdaderos vetítési jogát vásárolták meg, ami hazai keresztségben a Rabok és szeretők címet kapta meg. Az utóbbi évek egyik legsikeresebb mexikói telenovellájáról van szó ugyanis, ami több díjat is elnyert a TVyNovelas-gálán, ezen felül pedig nézettségi rekordokat döntögetett nem csak Mexikóban, hanem a világ több részén is. Az Egyesült Államokban is igencsak sikeres volt az Univisión csatornán.

rabok-es-szeretok-amores-verdaderos

Azt azért elárulom, hogy ez egy remake, az eredeti 2005-ös Amor en Custodia átirata, amit itthon is vetített a Story TV illetve az RTL Klub A szerelem rabjai címmel. A mexikói verzió azonban az argentin eredeti nézői számára is tartogathat újdonságokat, így érdemes belenézni. A főszerepekben pedig csupa ismert színészt köszönthetünk, mint Eduardo Yanez (Megveszem ezt a nőt), Sebastian Rulli (Teresa), Eiza González, Erika Buenfil (Titkok és szerelmek) vagy Natalia Esperón (A szerelem nevében).

Ismerkedj meg a sorozattal, íme, a rövid történet: Victoria és Nelson házasok, s a nagy családi vállalkozásukban vesznek részt, amelynek a feje Victoria apja, Anibal. Lányuk, a problémás Nikki titkolja az evészavarát, miközben a szemtelen külső mögött szüleit és nagyapját szerető igazi énje lapul. Victoriát megpróbálják elrabolni, de José Angel, egy náluk éppen állásra jelentkező férfi, aki jártas a keleti harcművészetekben, megmenti őt. A támadás kiagyalója pedig nem más, mint Kendra, a férj szeretője. Victoria ekkor az őt megmentő José Angelt testőrként kezdi alkalmazni, ám rövid időn belül szerelem bontakozik ki közöttük…

A Super Tv2 jóvoltából már az első promóciós videó is napvilágot látott. Klikk ide a megtekintéséhez, vagy katt az alábbi képre.

rabok-es-szeretok-supertv2

3 Hozzászólások

  1. Ugyan az a története mint a Szerelem rabjainak… milliószor láttam azt a sorozatot..ez ugyan az..csak a szereplők mások. De azért igyekszem ezt is megnézni :) :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here