Főoldal Oldal Blog Szavazás az oldal kapcsán & Pár napos szünet

Szavazás az oldal kapcsán & Pár napos szünet

10
Oszd meg!

Szükségem van pár nap pihenőre, ezért ezen a héten már nem nagyon lesz frissítés az oldalon, de egy-egy poszt azért becsúszhat. A Facebookon viszont aktív maradok, érdemes ott követni az aktualitásokért. Egy hét múlva, június 9-én, hatalmas meglepetéssel térek vissza. Kérlek, nézzétek el ezt a pár nap szünetet, egyszerűen szükségem van egy kis pihire, és át is kell gondolnom pár dolgot az oldal jövőjével kapcsolatosan.

Felteszek nektek pár kérdést, kérlek, szavazzatok az ízléseteknek megfelelően. Köszönöm!

Tudom, ez a kérdés párszor már felmerült, de mivel – szerencsére :) -, folyamatosan nő az oldal látogatottsága, érdemes újra feltenni, hiszen jó látni azt, hogy a megváltozott közösség mire a legkíváncsibb.

Miről olvasol legszívesebben kritikát az oldalon?

 • Sorozatokról (44%, 135 Votes)
 • Bármilyen kritikát szívesen elolvasok (41%, 125 Votes)
 • Könyvekről (9%, 29 Votes)
 • Filmekről (6%, 19 Votes)

Total Voters: 308

Loading ... Loading ...

Két témában többen is tollat ragadtatok, és levelet írtatok. Volt, aki hiányolja a napi négy frissítést, ami ugye adott volt pár hónappal ezelőtt. Olyan olvasók is írtak, akiknek bár tetszik a Könyv-Addict, de szívesebben olvasnák a Media Addict-on a könyves híreket. Azt hiszem tudom mi lehetne a megoldás, de ezért inkább a ti segítségeteket kérem, és aszerint fogom tovább folytatni a szerkesztést, ahogy ti voksoltok. Ha megtörténne az egyesülés, akkor vélhetően hétköznap 3, és hétvégén 4 friss lenne, vagy ezt megfordítva hétköznap 4, és hétvégén 3.

Egyesüljön a Könyv-Addict.Hu és a Media-Addict.Hu?

 • Igen (45%, 118 Votes)
 • Nem (36%, 95 Votes)
 • Csak akkor, ha megint napi 4 friss lesz a Media Addict-on (19%, 50 Votes)

Total Voters: 263

Loading ... Loading ...

Mivel ezt is többen kértétek, ezért még az idén új köntösbe öltözik a Media Addict, de hogy mikor, az a millió dolláros kérdés. Valószínűleg a nyár vége felé, de az is lehet, hogy csak karácsonyra. Addig is érdemes eljátszani a magazinos forma gondolatával. Így néz ki egy Magazin sablonú weboldal. Tetszik nektek? Örülnétek, ha a Media Addict is hasonlóan épülne fel? Ennek a formátumnak megvannak az előnyei, például marha jól néz ki, és jobban “egyben vannak” a különböző kategóriákban megírt cikkek. Másfelől viszont talán nem a legegyszerűbb nyomon követni, mik az új anyagok. Utóbbi a mostani, blogos formában ugye egyszerűbb. Szóval, rátok bízom a döntést, aztán pedig olyan lesz a következő design.

Szeretnétek ha a Media Addict következő designja "Magazinos Formátumot" öltene?

 • Nem (65%, 172 Votes)
 • Igen (35%, 93 Votes)

Total Voters: 265

Loading ... Loading ...

Tetszik vagy sem, egyre fontosabb szerepet tölt be a weboldalak, és egyben az emberek életében a szociális média. A Facebookon túl pedig elkezdtem azon is gondolkodni, érdemes-e más irányba is nyitni felétek. Instagram fiókot már csináltam, és nagyon bejön, nemsokára a Pinterestre is regisztrálok. Ott van azonban még a Twitter is, ami nekem sosem volt túl szimpatikus, de ha van olyan, aki imádja az oldalt, és ott is nyomon szeretné követni a Media Addict aktualitásait, akkor megpróbálom megváltoztatni a Twitter iránti ellenérzéseim.

Legyen Twitter fiókja a Media Addictnak?

 • Nem (64%, 154 Votes)
 • Igen (36%, 87 Votes)

Total Voters: 241

Loading ... Loading ...

Nos, ennyi lenne. Hálásan köszönöm, ha válaszoltok a kérdéseimre, sokat fog ez segíteni a továbbiakban. Ahogy pedig írtam, pár napos “szabadságra” megyek, de szerintem egy-két meglepetés poszt azért lesz, mert nehéz Media Addict nélkül huzamosabb ideig megmaradnom :)

10 Hozzászólások

 1. ez a “magazinos kinézet” nagyon átláthatatlan szerintem, általában ha ilyen oldalra tévedek rögtön be is zárom, és keresek egy másikat, amin el lehet igazodni

 2. Szerintem se jó a magazinos nézet, annyira kesze-kusza. Így meg annyira letisztult, érthető és persze a legfontosabb: átlátható. :)

 3. Hát, ami azt illeti, olyan sok mindenről írsz, hogy én leginkább csemegézek, és tökjó, hogy mindig találok valami érdekeset :)
  A letisztult külsőt én is szeretem, a magazinos bulvárhangulatot kölcsönöz, komolytalanabbá teszi az oldalt, ahogyan – számomra és szerencsére talán egyre ritkábban – a bulvárcikkek is, amiket azért teszel ki, mert majd sokan olvassák. (Miley Cyrus kapcsán válaszoltál ilyesmit egyszer)

  Mindazonáltal én megbízom Benned, hisz ha az elmúlt időkben nem volt gondunk az oldallal, akkor eztán sem lesz, legyen szó tartalomról vagy külalakról. :)

  És persze jó pihenést, kell ám a szusszanás néha!

  • Nem pont azt válaszoltam, hanem valami olyasmit, hogy sokakat érdekel :) A bulvár-faktort meg azért igyekszem visszább fogni, esküvőkről meg szakításokról be sem számolok :)
   A magazinos design pedig akkor el van vetve, ha ilyen sok mindenkinek nem tetszik, annak oka van :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here