Teen Wolf: Negyedik évados infók és képek

  6
  Oszd meg!

  Június 23-án debütál az Egyesült Államokban a Teen Wolf negyedik évada, míg itthon az AXN egy nappal később, június 24-én kezdi a harmadik évad vetítését. Azok, akik a szinkronosan haladnak ne is olvassanak tovább, mert számukra spoileres információk következhetnek.

  A negyedik évadig tehát már csak huszonnégy nap van hátra, a promóciót pedig meg is kezdte már az MTV. Kezdetnek kiadott egy szinopszist, ami szerint a következőről fog szólni az új évad. A tragikus események után Stiles, Lydia, Scott és Kira visszatérnek a gimibe, ahol új tanév kezdődik, és segítenek beilleszkedni új barátjuknak, Maliának is. Beacon Hills számára nem csak Kate Argent felbukkanása, hanem egy rejtélyes ellenség, a The Benefactor (“A jótevő”) is veszélyeket rejteget.

  A fenti sorokból egyértelmű, hogy Shelley Hennig állandószereplőként lesz látható, Arden Cho is maradt, továbbá érkezik egy új diák, Liam, akit a mindössze 15 éves Dylan Sprayberry alakít. Az ikrek sajnos passzolták a szereplést, Jill Wagner azonban állandó szereplő lesz, mint Kate Argent.

  Az MTV közzé adott pár promóciós fotót és egy teasert is, ezeket tekinthetitek meg alább.

  teen_wolf_promo_0 teen_wolf_promo_01 teen_wolf_promo_02 teen_wolf_promo_03 teen_wolf_promo_04 teen_wolf_promo_06 teen_wolf_promo_07 teen_wolf_promo_08

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here