Főoldal Hírek Gyurcsik Tibor a harmadik lett a Szlovák X-Faktorban

Gyurcsik Tibor a harmadik lett a Szlovák X-Faktorban

4
Oszd meg!

gyurcsik_tibi_06Tegnap véget ért a cseh – szlovák kooperációban megrendezésre került X-Faktor. Meglehetősen gyorsan lezavarták a döntőket, ugyanis csupán nyolc előadó került be az élő showkba, a fináléban pedig hat előadó vett részt. Köztük volt a magyar X-Faktorban túl hamar kiesett Gyurcsik Tibor.

A dunaszerdahelyi Tibor a fináléban Adéle slágerét, a Skyfall-t énekelte, amivel bejutott a legjobb háromba. Akkor az a megtiszteltetés érte, hogy duettet énekelhetett mentorával, Szlovákia büszkeségével, a mindössze 19 éves Celeste Buckinghammel. A Say Something előadása remekül sikerült, ám a nézői voksok alapján Gyurcsík végül a harmadik helyen végzett. Ez is meglepően jó eredmény ám, kedvességével, szerénységével és tehetségével pedig lenyűgözte az embereket. Gratulálunk! A széria győztese a nem kevésbé tehetséges Peter Bažík lett.

Csekkold az alábbi linkeken Gyurcsik Tibor fellépéseit, alább pedig képeket is találsz.

gyurcsik_tibi_01 gyurcsik_tibi_02 gyurcsik_tibi_03 gyurcsik_tibi_04 gyurcsik_tibi_05

4 Hozzászólások

  1. Ez a Peter Bazík az, aki x éve a Superstarban is szerepelt?…..ÉS még volt valaki, aki már indult valahol.

  2. Celeste tényleg ennyire felkapott Szlovákiában, hogy még zsűritag is ilyen fiatalon? Én szlovákiai vagyok amúgy, de nem követem a zenei életet az utóbbi jó pár hónapban, még annyira se, mint eddig :) Amikor legutóbb figyeltem, még Kristína volt a sztár meg Smatanová:)

    • Csak a Facebook oldalát figyelem, ott amerikai utazásokról, filmszerepekről, mindenféle rendezvényekről ír. Néha ránéztem kíváncsiságból egy-egy rádió játszási listájára, és az élvonalban volt.
      A kora ellenére meg sokat letett ő már az asztalra. Meg ahogy Gyurcsík is többször mondta, rengeteget tanult tőle.
      Ha egy mentor fiatal, mindig felmerülnek a kérdések. Demi Lovatónál is ez volt :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here