Főoldal Érdekességek Érdekességek Pretty Little Liars: Szexi GQ fotósorozat & Szinkronvélemény

Pretty Little Liars: Szexi GQ fotósorozat & Szinkronvélemény

10
Oszd meg!

Hihetetlen, de igaz: már elstartolt itthon a Pretty Little Liars, magyar keresztségben a Hazug csajok társasága (Elég hülye magyar cím, az originál Csinos kis hazugok mennyivel jobb!). Az új részeket az RTL II sugározza, csütörtök esténként 22:30-tól. Megnéztem a pilotot szinkronnal,és, hát, izé. Nagyon szokatlan az egész, teljesen más hangot kaptak a lányok, mint amilyen a színésznők eredeti hangja. A fülemnek tehát szokatlan volt, de igazából nem nevezném rossznak, mert ugyanolyan lett, mint bármely más tinisorozaté, még a hangok is saccperkábé ugyanazok. Vadász Bea például már vagy húsz éve szinkronizál tiniket, és még mindig nagyon jól csinálja. Az egyetlen, akinek a hangján fennakadtam az Ezra, mert túlságosan tinissé teszi a karaktert, holott épp azt kellene elérni, hogy érezzük, Ezra a felnőtt, Aria a gyerek, és ehhez sokat hozzáad a hang is. Mindettől függetlenül szerintem nem volt rémes, ha valaki így látta először még be is jöhetett neki, de nekünk, régi PLL-nézőknek vélhetően nem.

Plusz hír, hogy megjelent a lányokról egy szexi, nyárias fotósorozat a GQ Magazin jóvoltából. Csak egyet sajnálok, hogy szokás szerint nagyon megszaladt a grafikus keze, túl sok a képeken használt photoshop. Ó, és nem feledni az ötödik évad premierje június 10-én lesz az amerikai ABC Family csatornán!

pretty_little_liars_gq_photoshoot_001

3639 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

10 Hozzászólások

  1. Belenéztem szinkronosan. Részemről szörnyű. Hiányzik Troian hanglejtése és az valahogy nem sikerül párosítanom a csajokat a szinkronnal… ha egyszer a folytatás mellett döntök az tuti eredeti nyelven lesz.

  2. Hát igen ez a sorozat azok közé tartozik, amit csak fliratosan vagyok képes nézni. Nekem is annyira fura volt úgy. Csak legyen már júni 10… Hát ha megtudunk valamit bár én ebben már annyira nem bízom :D

  3. Fúúú, egyáltalán nem ilyen vékonyak a sorozatban! :) Nagyon nagyon sok photoshop.
    A szinkron nekem se tetszett, Ezra meg végképp nem.

  4. A szinkron szerintem is borzasztó, főleg Előd Álmos Ezrának, nem is értem. No meg, hogy épp Molnár Ilona, kvázi a “legkislányosabb” hangú hölgy kapta meg Spencert, hát elég fura.

    A képek nagyon dögösek, de sajnálom, hogy Ashley és Shay van a legtöbbjükön, Troian és Lucy is érdemelt volna többet…

  5. Én most tartok a harmadik évadnál, és nagyon bejön a sorozat. Természetesen a szinkron, mint a legtöbb sorozatnál ennél is iszonyatosra sikerült…. Kb az ilyen visítozó libák jutnak eszembe…. És a cím? xD nem hiszem el, hogy ekkora fejtörést okoz egy angol címet normálisan magyarra fordítani….. de most komolyan

  6. A fotók megjelenése után Troian kirakott egy képet, ahol nincs rajta photoshop (erről a fotózásról amolyan “BTS” kép) és egy hosszú szöveget hozzá. érdemes megnézni, ha még fent van:)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here