Steven R. McQueen: Infók & Szexi képek

1

steven_r_mcqueen_02Egy biztos, Steven R. McQueen-nek jót tettek az elmúlt évek. Egy korábbi fotósorozatban kapcsán már elmondtam a véleményem, miszerint ő a TVD leghelyesebb pasija, az alábbi képek pedig ebben erősítenek meg. No de mi jót tudhatunk a Vámpírnaplók kiherélt vadászáról?

McQueen családja nos, nem ma kezdte az ipart. A nevét nagyapjáról, a mozisztár legenda Steve McQueen-től kapta. De nem ő az egyetlen híres rokon, McQueen ugyanis rokonságban áll Enrique Iglesiassal is, ugyanis a nagymamája, Neile Adams (szintén színésznő) és Iglesias édesanyja, Isabel Preysler unokatestvérek.

Első filmszerepét 2006-ban kapta, a Club Soda c. rövidfilmben, amiért a Beverly Hills Filmfesztiválon elnyerte a legjobb férfi szereplő díját. 2010-ben a Piranha 3D főszerepében láthattuk. A legtöbben mégis az Everwood c. sorozatból emlékezhetnek rá, ahol hét epizód erejéig játszott. A Vámpírnaplók startjánál már ő is ott volt, a forgatások miatt Georgiába költözött.

Magánletét tekintve, 2010-ben szakított a Baby Daddy sztárjával, Chelsea Kane-nel. Utána a pletykák szerint Candice Accolával randizott, mielőtt összejött volna a sorozat produkciós asszisztensével, Hillary Harley-vel. A pletykák szerint Sean Penn lányával, Dylannel randizik mostanság. A pletykákra viszont nem adunk, ami meg a tényeket illeti, Steven jártas a harcművészetekben, a jégkorongban és a kick boxban, tud lovagolni és harmonikán játszani. De azt hiszem elég volt a dumából, úgyis a képekre vagytok kíváncsiak. Íme!

2539 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok
Share.1 hozzászólás

  1. Azok az Abercrombie-s képek *.* a videót láttad már a fotózásról? (Colton Hayes-el is van, az is elég jó;) )

Leave A Reply