Főoldal Hírek Santa Diabla – A tv2 új telenovellája

Santa Diabla – A tv2 új telenovellája

17
Oszd meg!

Július végén számoltam be nektek a Telemundo új telenovellájáról, amiben Gaby Espino (Ördögi kör), Aarón Diaz (Teresa) és Carlos Ponce (Hetedik mennyország) a főszereplők. Már akkor egyértelmű volt, hogy eltalál majd hazai képernyőkre is az alkotás, mostanra pedig ki is derült, hogy a Tv2-csoport vásárolta meg. A hazai premier június 1-jén esedékes, és Az ének iskolája felvezetésével mutatják be az első epizódot. Utána vélhetően már hétköznap fut A gonosz álarca (elég ütős a cím), talán a 16:00-ás sávban.

Nem meglepő, hogy a Tv2 ismét nyit a telenovellák felé, hiszen a Maricruz hatalmas siker a csatornán, rendre nyeri a sávját, és a legnézettebb részével a top20-ban tanyázik minden héten, eme siker elérésére pedig A gonosz álarcának is nagy esélye nyílhat. Annak ellenére is, hogy az Egyesült Államokban nem ért el túl nagy sikert a novella, világszerte jók a reakciók, Aarón Diaz karaktére pedig annyian csodálkoztak rá, hogy ha másért nem is, de miatta érdemes esélyt adni a novellának. A premier tehát június 1, 22:10-től, utána pedig vélhetően hétköznaponként adják majd. (Pontos műsorrendet nem látok még annyira előre a Tv2 Sajtóoldalán).

Santa-Diabla-002

A gonosz álarca ismertetője: A csinos Amanda „Santa” Brown (Gaby Espino) rövid ismeretség után feleségül megy a híresen gazdag Cano-család egyik tagjához, az ügyvéd Humbertohoz (Carlos Ponce). Ám a történet közel sem ilyen mesébe illően idilli… Amanda célja ugyanis nem más, minthogy bosszút álljon a családon első férje, Willy (Lincoln Palomeque) haláláért.

Két évvel ezelőtt Willy Delgado két éve még boldogan élt feleségével, Santával és kisfiukkal. Willy zenetanárként dolgozott a Cano-családnál. Miután visszautasította Bárbara (Wanda D’Isidoro), Humberto testvérének közeledését, Bárbara a lánya, Daniela (Daniela Milan) segítségével bosszúból börtönbe juttatta Willyt. Humberto parancsára később Willyt a börtönben meggyilkolták. Santa ekkor elhatározta, hogy Paulának, Willy testvérének segítségével valamennyi Cano-n bosszút áll Willy haláláért.

Nem sokkal az esküvője előtt Amanda megismeri Santiagot (Aarón Diaz), a fiatal zenészt, aki Humberto testvére. Bár a vonzalom kölcsönös, Amanda feleségül megy Humbertohoz. Az érzelmek miatt veszélybe kerülhet a hőn áhított bosszú?

UPDATE: Meglepő döntés született, a Tv2 minden hétköznap este, 22:55-től sugározza majd a premier részeket.

Santa-Diabla-001

17 Hozzászólások

 1. Hát a végére nekem is leesett az állam Aaron karakterével kapcsolatban, de az egész sorozat nagyon jó :) . Nagyon örülök a sorozatnak, bár remélem a szinkront nem szúrja majd el a TV2.

 2. Nagyon örülök neki, hogy leadják, már ha leadják végig. Ximena <3 Amúgy a Telemundo már nem egyszer csinálja azt amit….. itt a végén is.

 3. Jajj de jó! :) Bár én az RTL2-re számítottam,hogy ők fogják bemutatni,így most félhetek,hogy jól teljesítsen nézettségileg vagy különben a TV2 evakuálni fogja a sorozatot….

  • Az Ének iskolája a Tv2 legnézettebb műsora, így remek lesz a felvezetés. Olyan 6-700 ezret összekapar majd, és ha annak több, mint a felét magával viszi hétköznapra, akkor nem lesz gond.

 4. Gaby Espino nagyon jó, Carlos Ponce szódával elmegy, Aarón Diaz viszont iszonyúan sótlan és tehetségtelen szerintem. Lehet, hogy szép fiú (már akinek bejön ez a stílus), de számomra olyan mintha végighúzták volna rajta a kátrányos ecsetet.

   • Persze, persze, unalmas is lenne, ha mindenkinek ugyanaz tetszene. Nekem általában tetszenek a sötét hajú, latinos külsejű pasik, de Diaz valamiért nem jön be. A mosolya viszont tényleg nagyon vonzó. Szerintem énekesnek jobb mint színésznek, a Teresában is a falra másztam tőle, amikor bambán bámult maga elé, “érzékeltetve” a lelkében dúló viharokat. Egyedül akkor volt meggyőző, amikor dühöngött.

 5. Minden hétköznap este 11 órától lesz éjfélig! Én örülök neki, hogy végre késő este is lesz telenovella!

 6. jó lenne ha inkább 22kor kezdodne.éjfélig elalszom.du ne menjen mert akkor nem tudom megnézni majd mert dolgozom :)

 7. Teljesen rákattantam a sorozatra, igaz nagyot dobott rajta Aarón Díaz :):) Csak azt sajnálom, hogy nem bírtam ki és rákerestem a befejező részre.. és azt a mindenit lesz miért végig nézni, az biztos :D

  • Ha belegondolsz, ez valahol jó döntés is. Most, hogy már tudod azt, amit, keresheted a jeleket, a nyomokat, amiket amúgy figyelmen kívül hagytál volna a karakter viselkedésével kapcsolatban :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here