Főoldal Hírek Az Embertelen kampány

Az Embertelen kampány

16
Oszd meg!

Nem szokásom politizálni a blogon, sőt, ez nem is nagyon fog megtörténni most sem, de ez a két “plakát” szíven ütött. Méghozzá nagyon, mert eléggé undorítónak tartom, hogy ilyennel akarják helyzetbe hozni magukat. Szégyen.

Eredetileg ez egy “No Comment” post lett volna, de ez ellen fel kell szólalni. Méghozzá nagyon. Most meg is tettem.

szavak-nelkul-01 szavak-nelkul-02

16 Hozzászólások

 1. Szánalmas, szégyen hogy egyáltalán ilyen plakátot mernek elkészíttetni, kinyomtatni, ez csak a párt színvonalát minősíti, sajnos eléggé negatívan. Én sem örültem Conchita győzelmének, mert úgy gondolom, hogyha nem szakállas nőként énekelt volna, hanem egy férfiként vagy éppen nőként, szakáll nélkül, nem nyert volna a dal, mert jobb produkciók is voltak ennél. (Mivel ugye ez egy dalverseny…) Viszont mélységesen felháborít, hogy ilyet bárki megengedhet magának, és ezekre a sokszor megbukott eszmékre még mindig, most is, még a 21. században is büszkék…

 2. Ezen ne lepődjön meg senki! Mivel cigány vagyok, a Jobbik talpnyalói gyakran kimutatják nemtetszésüket felém. Az LMBT embereket olykor meg is szokták verni, ha visszaszólnak nekik. Nem kell velük foglalkozni és kész. Ha ők boldogabbak az ujjal mutogatástól, hát legyenek…

 3. na.. sikerül majd megint jól beégetnünk magunkat a világ elött,amikor ez valami komolyabb oldalon megjelenik… köszönöm Magyarország,hogy sosem lehetek büszke rád;)

 4. Hát ezt nem is értem, hogy gondolhatják komolyan, ráadásul igen, az én pofám ég miatta és minket égetnek be -.-

 5. Valakiben felmerült már esetleg, hogy ez nem a Jobbik műve, hanem valamilyen fanatikus jobbik rajongó szerkesztése? Mert azért az látszik, hogy nem éppen egy tökéletes plakátok azok, amik itt vannak.
  csak, mert attól, hogy a pártok olyanok amilyenek, ez azért tőlük is túlzás lenne. Én nem védem egyiket sem, mert az összeset megvetem, na de akkor is…

  • Sajnos ha megnézed a Facebook oldalukat, ezeket is és hasonló “gyöngyszemeket” találsz a témával kapcsolatban…

  • A Media Addict több, mint hat éves történetében ha kétszer volt szó politikáról az oldalon, akkor sokat mondok. Én sem szeretek politizálni, nem is szoktam, és talán nem is tudok. De ez annyira felháborított, hogy meg kellett osztanom.

 6. Először is Mia kommentjére reagálva: ez szerintem sajnos már több, mint politika, így én úgy vélem, hogy a bloghoz tökéletesen kapcsolódik (hiszen itt első sorban a “másság” megítélése miatt került be a politika, és Tibi nem politizálni akart, másrészt, ha a Jobbik megteheti, hogy másokat becsmérel, Tibi is elmondhatja erről szabadon a véleményét.)

  A képhez meg annyit fűznék – azon túl, hogy undorító és mélyen felháborító -, hogy ha már az Euróvíziónál járunk: az osztrákok egy szakállas nőt küldtek ki, mi meg egy színes bőrű (tehát végképp nem EURÓPAI), magyarul helyesen beszélni nem tudó énekest. Ennyit erről. (És ezzel most nem Anderst akarom támadni, mert egyrészt nem vagyok rasszista, cseppet sem zavar, hogy néz ki, a nyelv meg nem az ő hibája, szigorúan csak arra akartam utalni, hogy ha az osztrákokat az euróvíziós küldöttjük alapján ítéljük meg, akkor mi csak fogjuk be szépen a szánkat.) Plusz szerintem tudnánk egy olyan képet is csinálni, amin az “Ő Európájuk” felirat mellett egy gyönyörű bécsi kastély, vagy egy kis fal képe látható, a “Mi Európánk” alá meg betennék egy képet a VIII. kerületi Dankó utcáról…

  • Pontosan, azért került ki, mert egy gáz dologban használnak fel egy olyan valakit, aki – ha sajátos eszközökkel is -, de az elfogadásért küzd.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here