Főoldal Hírek I Wanna Marry Harry: Ismerd meg a csajokat

I Wanna Marry Harry: Ismerd meg a csajokat

4
Oszd meg!

Nyáron visszatér a képernyőre többek között a The Fosters, a Pretty Little Liars és a Teen Wolf is, én mégis a legjobban az I Wanna Marry Harry premierjét várom. Imádom az alapkoncepciót, miszerint tizenkét amerikai lánynak bemesélik, hogy – a Matthew Hicks színész által életrekeltett-, Harry Herceg keres, és választ magának a műsorfolyam végén feleséget, ezáltal pedig hercegnőt csinál az adott lányból. Pedig én ritkán várok reality műsort, de ez annyira polgárpukkasztó, és egyszerűen kíváncsi vagyok arra, hogy bedőlnek-e a csajok ennek az egyértelmű átverésnek.

i-wanna-marry-harry

A műsort már felvették, a 12 amerikai nő már kiutazott Nagy Brittanába, miközben tényleg azt gondolták, hogy az ország negyedik trónörököse, Harry Herceg várja majd őket. A műsor elején egy pazar álarcosbál lesz, ahol a hölgyek felfedik a valódi arcukat – avagy mégsem. Hetekkel később, miután “Harry Herceg” megismerte a lányokat és kiválasztja a győztest, felfedi az igazat, és elmondja, ő csupán egy színész – és ekkor derül ki, hogy a győztes lány a koronára hajtott vagy a pasira.

Az alábbi videókban megismerkedhettek röviden a tizenkét jelentkezővel, akik között akad szociális munkás, hostess, szépségkirálynő, óvónő, fizikoterapeuta és orvostanhallgató is…

i-wanna-marry-harry2

4 Hozzászólások

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here