Főoldal Érdekességek Érdekességek Amerikai gyerekek véleménye a melegházasságról

Amerikai gyerekek véleménye a melegházasságról

9
Oszd meg!

Nagy sikernek örvend a Kids React elnevezésű websorozat, ami a Youtube-on fut. Ez tulajdonképpen a Friderikusz Sándor által sikerre vitt Gyerekszáj amerikai-netes verziója, amiben gyerekek véleményét kérdezik különféle témában. Szóba került már többek között a Harlem Shake, a gyerekek reakciója a walkmanre vagy a régi telefonokra.

Időnként komolyabb témákhoz is nyúlnak az alkotók, így a gyerekeket megkérdezték arról is, mit gondolnak a melegházasságról. Nagyon pozitív reakciók érkeztek a tizenhat perces videó során, amik tökéletesen prezentálják azt, hogy ha továbbra is jó mederben haladnak a dolgok Nyugaton, akkor a következő generáció dolga már egyszerűbb lett. A videóban tulajdonképpen egyetlen fiúcska volt, aki undorítónak tartja az egészet, de ő sem igazán tudta megmagyarázni, hogy miért, így nála a háttérben az otthonról hozott példát vélem felfedezni.

Érdemes megnézni a videót, amit megjelenése óta már majdnem 16 millióan láttak a Youtube-on. A Dívány.Hu jóvoltából magyar felirattal is elérhető. Nagyon jó látni azt, ahogyan a gyerekek reagálnak a témára.

2021 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

9 Hozzászólások

  1. Nagyon aranyosak! Teljesen igazuk van, és az nagyon tetszi, hogy ennyi évesen már nagyjából felnőtt fejjel gondolkoznak.

    Az az egy kivétel, a kisfiú kicsit fura volt, szerintem azt se tudta, hogy miről volt szó.

  2. A kislány 5:54-től zabálni való. :D Van ám szája, amit használ is. :D “És ha elmennek egy elegáns étterembe, mindketten végigbüfögik a vacsorát? ” Megtudtuk, hogy az apukája végigbüfögi a vacsorát. A “?vietnámi?” kislány, aki fehér szívecskés felsőben van, igazán érett gondolkodású. Maradjon is ilyen. Elfogadnám őt “saját” gyermeknek. Köszönöm, hogy megosztottad ezt a videót. Nagy valószínűséggel, ha itt nem “botlok” bele, akkor kimarad az életemből. Még 1X köszönöm, hogy a “részese” lehettem!

  3. Nagyon szeretem a Kids Reactet, érdemes nézni, néha nagyon jók a részek. Ez az egyik kedvenc epizódom. Amúgy van Teens React meg Elders React is, vagyis a tinik és az öregek is reagálnak. Az is jó, bár ugye a gyerekeknél az a jó, hogy tényleg őszinték. :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here