Kállay-Saunders András bejutott az Eurovízió döntőjébe!

  2
  Oszd meg!

  Sikerült! Kállay-Saunders András bejutott a döntőbe. Zsinórban ő a negyedik magyar előadó, aki a döntőig énekelte magát. András ma esti produkciója nagyon ütős volt, teljesen megérdemelten került a legjobbak közé.

  Ha lemaradtál az elődöntőről, csekkold az Élő Blogot, ahonnan idézem a Kállay-ra vonatkozó részletet. Hihetetlenül büszke vagyok ám most, örülök, hogy sikerült Kállay-Saunders Andrásnak, mert annyira megérdemelte.

  – 22:17 – Magyarország: András kezében a rubik kockával vonul Budapesten. Nagyon hangulatos a felvezető kisfilm. Ahogy pedig rubikkockákból kirakta a zászlót, zseniális. Valószínűleg totál elfogultnak tűnik, de hihetetlenül büszke vagyok Kállayra. Sőt, kijelentem azt is, hogy ma Kállay volt a legjobb az Eurovíizó színpadán. A miénk a legjobb dal, a legjobb férfi énekhang és a legjobb színpadi kép, legalábbis az elődöntőből. Szóval, meg kell mondanom, hogy nagyon büszke vagyok, és izgulok ezerrel, hogy sikerrel vegyük az akadályt. Hajrá Kállay! Hajrá Magyarország! Iszonyú büszkévé tettél minket!

  kallay_saunders_01

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here