A ByTheWay-nek is bejön a D.A.C. második része

  0
  Oszd meg!

  a-dac-2A Könyvfesztiválra megjelent a D.A.C. második része, a Rázós utakon, amire már én is nagyon kíváncsi vagyok, különösen azután, hogy elolvastam a Tökéletes randi címre keresztelt e-novellát, ami alaposan feltüzelte a kíváncsiságomat, éppen ezért amint tudom, el is olvasom a folytatást.

  A könyvbemutatón díszvendégként a ByTheWay zenekar tagjai vettek részt, sőt, a srácok részt is vettek a könyv promóciójában. Nagyon jó dolognak tartom, hogy egy zenekar kiáll és népszerűsít egy magyar könyvet, ezzel pedig egyértelműen olvasásra buzdítva rajongóikat. Remélem ezek után még többen vetik rá magukat a D.A.C.-ra, mert ez a könyv igazán megérdemli a figyelmet.

  Íme, a második rész fülszövege illetve a fotók a dedikálásról!

  Jaj, ezek a fiúk! A D.A.C. létrejöttével Flóra körül lassan rendeződnek a dolgok, de Márk még mindig tartogat meglepetéseket a számára. Bár először úgy tűnik, minden a lány reményei szerint alakul, a fiú hirtelen furcsán kezd viselkedni, mintha rejtegetne valami sötét titkot Flóra elől… Eközben a Fellegi családban is tovább bonyolódnak a dolgok: Geri viselkedése egyre aggasztóbbá válik, gyakran tűnik el ismeretlen helyekre, gyanús alakok társaságában. És mindennek a tetejébe Flóra múltjából felbukkan egy rég látott ismerős, Dani is, hogy mindent összekuszáljon. Még több szerelem, még több rejtély és még több barátság vár ebben a kötetben!
  Megjelent: 2014 április 15 | Megrendelés: Papírkiadás vagy E-book

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here