Főoldal Érdekességek Érdekességek The Voice: Henderson Dávid pozitív üzenete

The Voice: Henderson Dávid pozitív üzenete

3
Oszd meg!

Tudom, nem friss ez a videó, de én csak most találkoztam vele, illetve a The Voice-ban feltűnt Henderson Dávid kiírásával. Az ifjú énekes ugyanis egy igencsak szívhez szóló üzenetet posztolt pár napja a hivatalos Facebook oldalára. Bár ő vallásos vonalon közelíti meg a dolgokat, mégis, magával az üzenettel, és annak pozitív mivoltával annyira egyetértek, hogy úgy döntöttem, veletek is meg kell osztanom. Érdemes a dalt is meghallgatni, azt is annyira szuperül énekelte el a srác.

„Egyszer mindenkinek az életében eljön egy olyan időszak (vagy több) amikor a sok nyomástól, meg nem feleléstől, beszólásoktól, kritikáktól vagy akár családi helyzettől úgy érzi soha nem fog túl jutni ezen az “alagúton”.
A Hosanna jelentése valami olyasmi, hogy: ments meg, segíts! Szóval mindenki eljut az életében, egy olyan pontra, ahol azt mondja innen már nincs lejjebb és csak azt tudjuk kiáltani, hogy Hosanna. Annyit szeretnék mondani, ha így érzel, hogy nem adhatod fel! Miután túl jutsz rajta sikerülni fog!
Én Istenre bíztam eddig a dolgaimat és nem mondom, hogy nem csalódtam, mert van amit a mai napig nem értek, de tudom, hogy ő érti. Ő ért téged és engem! Ez most nem tudom, hogy miért jött nekem, de ha csak egy valakinek segít, annak már örülök! Remélem szólt hozzátok ez valamennyire.
Ne add fel hisz a viharfelhők alatt is lehetsz felhőtlen!” Henderson Dávid

henderson-david

3 Hozzászólások

  1. Én ott voltam tavaly ezen a rendezvényen. Csodálatos volt élőben hallani ezt a dalt és a kórus is nagyon jól szólt.

  2. Hát, szépeket meg jókat mondott, de magamból kiindulva, amikor nem látom az alagút végét, akkor nem érdekel, hogy ki milyen okosokat tud mondani. Akkor hazugságnak tűnik minden. Akkor mindenben csak a rosszat látod. Legalább is én így vagyok vele. Persze néha kellenek az ilyen lelkesítő beszédek, mert abban a bizonyos alagútban is vannak hullámvölgyek, és ha sikerül elkapni egy “fentet”, akkor akár még működhet is, legalább is adhat egy kis reményt.

    • Az ilyen üzenetek segíthetnek, de az erőt mindenkinek magában kell megtalálni. Talán olyan dolog ez az egész, mintha bent lenne valaki egy nyitott tetejű betontömbben, és az ilyen üzenetek jelenthetik a létrát, amit valaki behajít. Annak kell a falhoz állítania, és felmásznia a létrán, aki a betontömbben van, nem pedig annak, aki “bedobja” a létrát.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here