Főoldal Multimédia Video Hello Kitty! – Avril Lavignet rasszizmussal vádolják

Hello Kitty! – Avril Lavignet rasszizmussal vádolják

7
Oszd meg!

A héten debütált Avril Lavigne új videoklipje, a Helly Kitty, ami körül máris kipattant egy apróbb botrány. A részleteket a Music-Daily-n elolvashatjátok, röviden arról szól az egész, hogy Lavignet rasszistának kiáltották ki, amin az énekesnő nagyon felháborodott. Maga a vád, miszerint a videó rasszista enyhe túlzás, szerintem inkább csak szar, ahogy maga a dal se valami nagy eresztés.

avril-lavigne-hello-kitty-

Múltkor az Avril-post kommentjei közt arról beszélgettünk, hogy ez a lány mennyire „nem akar felnőni”. No, most ennek itt az ékes bizonyítéka. 29 évesen úgy parádézik, mintha 16 lenne. Ez a stílus meg a videoklip Zendayánál még cuki is lenne, Avrilnál, a kétszeresen elvált 29 éves felnőtt nőnél sokkal inkább a ciki kategóriát súrolja. Remélem a következő albumával, túl a harmincon már valami érettebb vonulatot hoz.

Ami pedig a rasszista vádakat illeti, én konkrétan végig azt hittem, hogy négyes ikrek mászkálnak Lavigne mögött, szóval, ebből a szempontból akár annak is lehetne nevezni, de mindent összevetve tényleg úgy érzem, hogy a rasszista-vád vihar egy pohár vízben. A dal meg a klip attól még gyenge – és ciki.

avril-lavigne-hello-kitty-02

7 Hozzászólások

  1. Amikor kijött Avril új albuma, akkor az egyik ismerősöm megosztotta ezt a számot, és már akkor is el voltam szörnyedve, mert Avril ennél sokkal jobb. Nekem nem baj, ha nem akar felnőni. Én szeretem a régi számait, mint a Compleceted, My happy ending, Sk8er Boi vagy Keep Holding On, de a Here’s To Hever Growing Up meg a Let It Go is bejön Chaddel. Ha ilyen zenéket csinál, az oké, de ez a Hello Kitty?! A szám is szörnyű meg a klip is.
    Amúgy mi az, hogy kétszeresen elvált? Én úgy tudom, hogy Chaddel még együtt vannak.
    A botrány meg szerintem eltúlzott. Szerintem semmi rasszista nincs benne. Igaz, hogy borzadály a klip és a dal, de nem tartom rasszistának.

  2. Megvan, mit fognak legközelebb feldolgozni a Glee-ben. -.-‘ (Az utóbbi időben zseniális pontossággal választják ki azokat a szennyeket, amiktől a falra tudok mászni…)

  3. Ez a felnyírt haj borzalmas. :S Ha nem akar felnőni, akkor olyan dalokat csináljon mint régen, az jobb lenne.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here