Hello Kitty! – Avril Lavignet rasszizmussal vádolják

  7
  Oszd meg!

  A héten debütált Avril Lavigne új videoklipje, a Helly Kitty, ami körül máris kipattant egy apróbb botrány. A részleteket a Music-Daily-n elolvashatjátok, röviden arról szól az egész, hogy Lavignet rasszistának kiáltották ki, amin az énekesnő nagyon felháborodott. Maga a vád, miszerint a videó rasszista enyhe túlzás, szerintem inkább csak szar, ahogy maga a dal se valami nagy eresztés.

  avril-lavigne-hello-kitty-

  Múltkor az Avril-post kommentjei közt arról beszélgettünk, hogy ez a lány mennyire „nem akar felnőni”. No, most ennek itt az ékes bizonyítéka. 29 évesen úgy parádézik, mintha 16 lenne. Ez a stílus meg a videoklip Zendayánál még cuki is lenne, Avrilnál, a kétszeresen elvált 29 éves felnőtt nőnél sokkal inkább a ciki kategóriát súrolja. Remélem a következő albumával, túl a harmincon már valami érettebb vonulatot hoz.

  Ami pedig a rasszista vádakat illeti, én konkrétan végig azt hittem, hogy négyes ikrek mászkálnak Lavigne mögött, szóval, ebből a szempontból akár annak is lehetne nevezni, de mindent összevetve tényleg úgy érzem, hogy a rasszista-vád vihar egy pohár vízben. A dal meg a klip attól még gyenge – és ciki.

  avril-lavigne-hello-kitty-02

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here