Főoldal Hírek Violetta – A koncert: Promo videó & Premier & Fotók

Violetta – A koncert: Promo videó & Premier & Fotók

4
Oszd meg!

Az utóbbi hetekben sok kérdés érkezett a Violetta koncertfilmmel kapcsolatban. Sajnos én sem tudok többet annál, mint a kérdezők, így én is csak találgatni tudok. Mivel a Hannah Montana, a Jonas Brothers meg a Justin Bieber koncertfilmet is az ország több mozijában sugározták, ezért vélhetően a Violetta filmmel is így lesz. Plusz infó meg az, hogy elviekben DVD-n nem jelenik meg külön a koncert, ami tök érthető, hiszen egyre kevesebben vásárolnak már DVD-ket.

violetta-koncert-majus-8

Szóval, akit érdekel maga a Violetta Koncertfilm, annak bizony a mozikban kell megnéznie. A premier pedig május 8-án lesz, azt pedig, hogy mely mozik tűzik majd műsorukra többek között a Port.Hu-n tudjátok lecsekkolni. A Violetta rajongói – ha megtehetik -, szerintem nézzék meg a koncertet, mivel a sorozat dalain túl olyan élményben lehet részük, mint kevés show esetében, ugyanis az argentin szervezők egyedi látvány, és vizuális elemekkel készítették elő a koncertet, ahol minden szereplő (elviekben) élőben énekel.

A premier tehát május 8, alább pedig a magyar promó videót is megnézhetitek, utóbbi rögzítéséért köszönet illeti Mókust.

violetta-koncert-001        violetta-koncert-002 violetta-koncert-003 violetta-koncert-004 violetta-koncert-005 violetta-koncert-006 violetta-koncert-010 violetta-koncert-008 violetta-koncert-007

4 Hozzászólások

  1. Feliratos, de nincs benne sok beszéd, az egész filmben összesen max. 15 perc. Tényleg nagyon jó, érdemes elmenni, remélem, hogy kijön DVD-re is, hisz minden filmet kiadnak már DVD-n sok olyat, ami moziban nem is jelent meg…

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here