Főoldal Hírek Bravo Otto 2014 – Te kire voksolnál a jelöltek közül?

Bravo Otto 2014 – Te kire voksolnál a jelöltek közül?

0
Oszd meg!

A Bravo idén is díjakat oszt. A népszerű ifjúsági magazin 22. alkalommal tartja meg a Bravo Otto díjátadót, aminek az időpontja és a helyszíne egyelőre titkos, ám a jelöltek már nyilvánosak. A Bravo Idol díjra az olvasók jelölhetik az általuk arra érdemesnek tartottakat, korábban SP, Molnár Tamás (AFC), Caramel és Ákos kapta meg az elismerést. Szavazni a hivatalos oldalon lehet, egy előzetes regisztrációt követően.

 bravo_az_ev_dala

Érdekes lista meg kell hagyni. Hazai előadók közül látszik ám A Dal 2014 előny, amit nem is bánok. Ami viszont picit fura, hogy öt magyar dalból háromnak angol a dalszövege, ez azért kicsit visszás. Akárhogy is, csípem a Running-ot, arra megy a voks. Külföldiek közül pedig legyen a One Republic és a Counting Stars.

bravo_az_ev_eggyutese

No ez az a kategória, ahol nem igazán vagyok érdekelt, már ami a hazai jelölteket illeti. A felsorolt ötből egyedül Majka & Curtis dalait csípem, így legyenek ők a nyerők. Külföldiek közül tuti a One Direction győz, de mivel rongyosra hallgattam a The Wanted albumát, így természetesen rájuk szavaztam.

bravo_az_ev_felfedezettje

Hehe, nagyon egyszerű a döntés: ByTheWay. Számomra simán ők az év felfedezettjei, várós a debütáló album is. Külföldiek közül hosszas gondolkodás után Ellie Goulding-ra szavaztam. Lorde volt a másik favorit, de neki csak egy dalát csípem, a Royalst, míg Ellie-től többet.

bravo_az_ev_ferfi_eloadoja

Még egy könnyű döntés. Hazaiaknál egyértelműen Caramel az év férfi előadója. A The Voice-zsűrizése ellenére is csípem a fazont, és imádom a dalait. Funfact: mind az öt előadó tehetségkutató felfedezett. Külföldiek közül hajrá Austin Mahone. Már három olyan dala van, amit imádok, szóval, bőven a felfedezett kategóriába sorolandó.

bravo_az_ev_noi_eloadoja

A magyar hölgyek közül igazából bármelyiknek odaadnám a szobrocskát, még Boginak is, holott neki csak a We All dalátszeretem. Mégis, győzzön Radics Gigi. Külföldieknél pedig annyira egyértelmű, hogy leírnom sem kellene: hajrá Demi Lovato. Mivel Demi Twitterre is kiírta a hírt, remélhetőleg meg is nyeri. Úgy megérdemelné.

Most viszont Ti jöttök – Kire adjátok a voksaitokat a Bravo Ottón?
1521 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here