Főoldal Hírek Younger: Hilary Duff és Sutton Foster sorozatot kapott!

Younger: Hilary Duff és Sutton Foster sorozatot kapott!

5
Oszd meg!

Pamela Redmond Satran könyvéből készült sorozatot fejlesztett az amerikai Tv Land csatorna, az adaptáció már ősszel képernyőre kerül. A Younger érdekes alaptörténetet feszeget: a hősnő, a 40-es éveit taposó Liza egy szingli anya, aki szeretne visszatérni a munka világába, ám döbbenten tapasztalja, hogy a kora miatt nem kap állást. Amikor egy bárban erről panaszkodik egy fiatal srácnak, az megdöbben Liza korának a hallatán, ugyanis szerinte a nő fiatalabbnak néz ki a koránál. Liza úgy dönt, próbát tesz, és 26 évesnek kiadva magát meg is szerzi álmai munkáját, ám a java csak ezután jön…

younger

Liza karakterét a Broadway sztár, Sutton Foster alakítja, aki korábban a Bunheads c. szériában is szerepelt már. A sorozatot erősíti az egykori Disney sztár, Hilary Duff is, utóbbinak pedig ez lesz a nagy tévés visszatérése, hiszen a kultikus Lizzy Mcguire sorozat óta csak a Gossip Girl pár részében szerepelt tartósan. Rajtuk kívül Debi Mazar és Miriam Shor is visszatérő szereplő lesz a showban.

A sorozat tizenkét epizódos berendelést kapott, a produkció pedig Darren Star nevéhez köthető, aki többek között a Szex és New York adaptációért is felelős. A Younger lesz az első olyan Tv Land sorozat, amit a Nagy Almában forgatnak majd. “Nincs is jobb, mint egykamerás komédia sorozatot New Yorkban forgatni. Izgatottan várom, hogy együtt dolgozzam a Tv Landdel” – nyilatkozta Star. A csatornánál hasonló a lelkesedés, hiszen Star szakmai múltját figyelembe véve okkal rendelte be alig pár hét leforgása alatt a sorozatot a csatorna. “A Younger szerializált sorozat stílusa különbözik a miénktől, de illik a márkánkba a humora és a szerethetősége. A Tv Landnél mindenki szenvedélyes a sorozat, és a Darrennel történő közös munka miatt” – mondta a csatorna elnöke, Larry W. Jones.

A regény szerzője, Pamela Redmond Satran is nagyon izgatott. Twitteren már kiörömködte magát, akárcsak a fia: “Olyan büszke vagyok, anyukám @prsatrn könyvéből tévésorozat készül. Alig várom már, hogy megnézhessem” – tweetelte az írónő fia, Joe. A Younger Magyarországon még nem jelent meg, de vélhetően a sorozat ezt a folyamatot is elősegíti majd.

hilary-duffA képen Hilary Duff és a könyv szerzője, Pamela Redmond Satran

5 Hozzászólások

  1. Na, ezt a sorozatot már most nagyon várom! Tuti nézni fogom, és Hilaryt meg Suttont figyelembe véve több mint valószínű, hogy imádni is fogom :)

  2. “A képen Hilary Duff és a könyv szerzője, Pamela Redmond Satran” – én akárhogy nézem, az Sutton Foster.

    • Ó, tényleg! Furcsán ismerős is volt, meg csodálkoztam is, hogy ennyire szép az írónő :d Javítom, köszi a jelzést.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here