Főoldal Érdekességek Érdekességek Hopeless – Reménytelen: Colleen Hover sikersztorija

Hopeless – Reménytelen: Colleen Hover sikersztorija

2
Oszd meg!

RemenytelenÁprilis végén végre megjelenik a Reménytelen c. könyv, amiről a Blogturné keretein belül, Április 18-án bővebben is írok majd. Addig is, íme, némi ismertető a könyvről és a szerzőről.

Író. Anya. Nindzsa. Feleség. Hardcore realista – állítja magáról Colleen Hoover a weboldalán.  „Harminchárom éves vagyok. A férjemmel húsz éves koromban házasodtunk össze, és három gyermekünk van. Ugyanabban a kisvárosban élünk, ahol én születtem és nevelkedtem. Szociális munkásként dolgoztam az államban egészen addig, amíg egy júniusban fel nem mondtam, és el nem kezdtem teljes munkaidőben írni. Ez egyszerűen számomra a valóra vált álom.” – nyilatkozta egy interjúban.

Colleen regényét, a Reménytelent 2012-ben magánkiadásban és e-book formátumban jutatta el közönségéhez, hogy aztán egy évvel később, papírkiadásban jelenhessen meg.  „Azt szerettem volna, ha a barátaim és a családom hozzáférhet, ezért magánkiadásban tettem közzé. Sosem gondoltam volna, hogy bármi lesz majd belőle. Elküldtem ugyan a kéziratot néhány kiadónak még az elején, de tisztelettel elutasítottak. Végül, a Simon & Schuster keresett fel, és én annyira hálás vagyok a lehetőségért, hogy együtt dolgozhatom velük”.

Coleen Hower

A Reménytelen két fiatal szenvedélyes szerelmét mutatja be, akiket a múlt árnyai kísértenek, menedéket pedig csak egymás karjaiban találhatnak.

Sky tizenhét éves, sokáig nem járt iskolába, végtelenül bátor, mellesleg örökbe fogadták. Amikor találkozik Deannel, rögtön fellobban köztük a szikra. Sky eldönti, hogy távol tartja magát a fiútól, de annak kitartása és ellenállhatatlan mosolya hamar semmivé foszlatja az elhatározását. Dean azonban maga is nyomasztó emlékeket őrizget. Amikor ezekről tudomást szerez, az visszavonhatatlanul megváltoztatja Sky-t, talán örökre szétrombolva lelkében a bizalom érzését. A múlt mindkettőjükön mély sebeket ejtett, melyek csak akkor gyógyulhatnak be, ha bátran szembe tudnak nézni a történtekkel. Az őszinteség az egyetlen út, hogy végre szabadon, korlátok nélkül éljenek és szeressenek. A Reménytelen egy olyan regény, amitől eláll a lélegzeted. Elvarázsol, magával ragad, transzba ejt. Készülj fel, hogy újra átéld az első szerelmet…

A Reménytelennek készült egy folytatása is, a Losing Hope („Elveszteni a reményt”), ami Holder szemszögéből mutatja be a történetet. Az írónő e-képpen mesélt a karakterről: „Dean Holder egy rejtély. Sky nem tudja kiismerni őt, és nem is tud olvasni belőle. Ő intenzív, csendes (legalábbis az elején) és nem ad sok magyarázatot az ellentmondásos magatartására. De amikor az olvasó többet megtud a titkából, akkor Dean Holder összes tette érthetővé válik.

A széria első kötete, Hopeless – Reménytelen címmel a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában 2014 áprilisában jelenik meg puha és kemény kötésben. A gondos fordítás Sándor Alexandra Valéria nevéhez köthető.

2950 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Kíváncsi vagyok, hogy fog tetszeni majd a könyv :) Nem ez az írónő legjobbja szerintem, de nekem óriási kedvenc.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here