Főoldal Érdekességek Érdekességek A legaribb – érkezik a Sophia Grace & Rosie film

A legaribb – érkezik a Sophia Grace & Rosie film

11
Oszd meg!

Párszor már írni akartam nektek a két amerikai brit kislányról, akik a The Ellen DeGeneres Showban mutatkoztak be annak idején, és váltak mini sztárokká a tengeren túl. A 8 éves Sophia nagy Nicki Minaj fanként érkezett a műsorba 2011 szeptember 19-én, amikor is együtt énekelte el a Super Bass c. dalt Minajjal. A műsorban a kishúga, Rosie is felbukkant, a két kislány pedig hamar Amerika kedvenceivé vált. Folyamatos visszatérői az Ellen Shownak, sőt, kaptak egy saját műsort is, The Sophia Grace & Rosie Show címmel, és a Sam & Cat első évadában is vendégszerepeltek. Zenei karrierbe is kezdtek, a Cindy Lauper-klasszikus “Girls Just Gotta Have Fun” rappes feldolgozást kapott Sophia által.

sophia-rosie

A két kislány szerintem zabálnivaló, a karrierjük pedig pörög tovább, ugyanis megkapták az első önálló filmjüket is. A Sophia Grace & Rosie’s Royal Adventure-ben a két kislány segíti majd a szertelen hercegnőt, aki szívesebben feszít Zöld Íjász szerkóban, mint báli ruhában. A trailer alapján ez is egy megacuki/kötelező néznivaló lesz, hiszen már a traileren nagyon jókat mosolyogtam.

Persze, van egy faktor, amit ezeknél a lányoknál sem szabad elfelejteni: mi lesz velük öt-tíz év múlva? Hiszen nagyon fiatalon kerültek be a showbizniszbe. Láttunk pár pozitív példát (Hilary Duff) meg borzasztóakat is (Lindsay Lohan), szóval, nehéz úgy nézni erre a két kis tündérre, hogy ne szólaljon meg a bennem szunnyadó aggódó felnőtt, és ne akarjak elgondolkodni azon, vajon jót tesz-e nekik a folytonos szereplés. Szóval, drukkolok ám nekik, hogy ne lépjenek idővel a Lindsay-i útra, addig is elnevetgélek azon, amit már most profin csinálnak. A filmet pedig nagyon várom, május 20-án jelenik meg az Egyesült Államokban DVD-n.

sophia_grace_rosie_movie

11 Hozzászólások

  1. Most lehet hogy izé lezsek de engem nagyon irritálnak! Valahogy még nem nekik való ez az egész! Nekem ez a véleményem!

  2. Már nem azért, de közel sem olyan tehetségesek mint Lindsay. :D Ő nagyobb filmekben kezdett és nem a cukifaktora miatt lett híres, hanem mert tehetséges. :D Szóval szerintem inkább ne hasonlítgassuk a karrierjüket…és ne is rugdossuk.

    • Kinek a pap, kinek a papné. Szerintem a maguk nemében cukik. Lindsayt pedig nem rugdostam, csak tényt állapítottam meg. Én sem örülök, hogy ennyire zátonyra futott Miss Lohan.

    • Köszi szépen, javítottam. És ez nem kötekedés, mert ha hibázik, örülök, hogy javíthatom, mert az a fontos, hogy helyes információt közöljek az oldalon.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here