Főoldal Érdekességek Interjú The Originals: Nathan Parsons Interjú – Fordította: Silas

The Originals: Nathan Parsons Interjú – Fordította: Silas

2
Oszd meg!

A TVLine a napokban ült le Nathan Parsonsszal, a színésszel, aki a The Originals című sorozatban kelti életre Hayley ismerősét, Jacksont. Nathan mesélt a férfi és Hayley kapcsolatáról, valamint arról is, mi várható a maradék öt részben.

– Még csak az 1. évadnál jár a The Originals, de már így is komplikált. Mennyire voltál képben vele, mikor csatlakoztál?
Ismertem a The Vampire Diaries mitológiáját, mert találkoztam Julie Pleckel, s néhány executive producerrel, amikor olvasópróbán voltam. Sőt, amikor a pilotnál castingoltak, akkor egy vámpír szerepére is jelentkeztem. Mikor visszahívtak Jackson szerepére, már teljesen képben voltam mindennel, így nem volt nehéz életre kelteni őt.

nathan_parsons_01

– Beszéljünk Hayleyről és Jacksonról. Igazából mi van köztük?
A kapcsolatuk bonyolult. Jackson évek óta vérfarkasként figyelte Hayleyt, szóval bőven volt ideje megismerni őt. Mikor az átok megtört, s végre volt alkalma emberként beszélni vele, a fejében már egy egész kapcsolatot felépített. Amikor elárulta Hayleynek, hogy vele kellett volna összeházasodnia, az egy olyan dolog volt, amit nem szép rázúdítani hirtelen valakire. Aztán pedig megtudta, hogy a lány Klaus gyermekével állapotos.

– Úgy látszik, Jackson valóban törődik Hayleyvel, de politikai okokból is szüksége van a lányra. Hogyan fogja egyensúlyban tartani az érzelmeit és a politikáját?
Úgy hiszem, van egy út, ahol nem kell egyensúly. Jackson a falkáját erőssé szeretné tenni, Hayleyt pedig királynővé, de a lánynak a vámpírokkal is van kapcsolata. Úgy gondolom, hogy Hayleyvel való kapcsolatát arra használja majd fel, hogy elnyerje az Eredeti vámpírok kegyeit. Ez bizony egy meredek út – egyszerre akarod ezt a személyes és politikai kapcsolatot is.

– Számíthatunk kiélezett helyzetekre Jackson és Elijah között?
Szerintem igen. A vérfarkasok általában nem kedvelik a vámpírokat és a vámpírok utálják a vérfarkasokat. Ha meglát egyet, meg akarja ölni rögtön. Viszont Elijah kapcsolata Hayleyval csak bonyolultabbá tesz mindent. Sőt, az Eredetiek birtokolják az erő nagy részét. Nem hiszem, hogy ezek a vámpírok olyan gonoszak, mint Marcel volt – bár Elijah okos vezetőnek tűnik -, s talán dűlőre is tud jutni a két faj, ha végre felhagynak ezzel a kibelezős, véres ösztönnel.

nathan_parsons_02

– Nemsokára találkozhatunk Klaus rokonaival. Mennyire fognak kijönni Jackson falkájával?
Nos, a nap végén mindnyájan vérfarkasok. Nem tudom, mennyire fognak fellázadni a másik ellen. Egyre többet tudunk majd meg a Félhold farkasokról, de még nem nagyon ástuk bele magunkat az ennél jóval nagyobb vérfarkas mitológiába. Nem láthattuk még, hogy lépne kapcsolatba ez a falka a többivel, de mindenképp érdekes lesz majd nézni.

– Nemsokára elér a fináléhoz a sorozat 1. évada, melyet izgalmasnak harangoztak be. Mit mondhatsz róla?
Nos, az Eredeti vámpírokat már ismerjük, viszont az Eredeti vérfarkasokat még nem, s róluk egyre többet tudunk majd meg. Mindenkinek vigyáznia kell majd magára az utolsó részben. Mindnyájan békét akarnak, de mindegyikőjük a saját szabályaik szerint. A világ a feje tetejére áll majd, Klaus és Elijah világa pedig darabokra hullik. Érdemes lesz megnézni a finálét, mert sok olyan dolog történik, amire senki se számítana.

Fordította: Silas

nathan_parsons_03

2496 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here