Főoldal Érdekességek Bulvár Pikáns privát fotók szivárogtak ki Demi Lovatóról

Pikáns privát fotók szivárogtak ki Demi Lovatóról

0
Oszd meg!

Úgy tűnik egy ex-Disney sztár sincs “biztonságban”, ugyanis Demi Lovatóról is kikerült a netre pár pikáns fotó. A hivatalos verzió szerint Demi pasijának, Wilmer Valderramának törték fel a telefonját, és onnan szivárogtak elő a pikáns fotók. Akad köztük olyan is, ahol <minden> látszik Demiből, ráadásul a tettes ezeket még árulja is. Az énekesnő mindezt “Harcos vagyok, ne becsüljetek le” kommentel zárta le.

Azt hiszem ez az eset is csak azt bizonyítja, hogy meztelen képet még akkor se nagyon készítsen magáról senki, ha történetesen nem celeb (ex-barátnős oldal, napi ürülék, stb.) és akkor sem, ha a párja kéri őt erre. Azt hiszem sokan megtanulták már ezt a leckét… A slusszpoén amúgy az, hogy a kikerült fotók legtöbbjén Demi egyszerűen gyönyörű, ezeket meg is osztom veletek, a +18-as fotókat azonban természetesen nem. (Ha valakit nagyon érdekel, a Music Dailyn megtalálja).

Innen, a messzi távolból pedig erőt kívánok Miss Lovatónak, és több bölcsességet. Ó, és ne feledjük el a legfontosabb dolgot: Demi Twitteren üzent a magyar fanoknak, hogy szavazzanak rá a Bravo Ottón :)

demi_naked_01 demi_naked_03 demi_naked_04 demi_naked_05 demi_naked_06 demi_naked_07

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here