Főoldal Hírek Úgy tűnik a ByTheWay nyerte az X-Faktort

Úgy tűnik a ByTheWay nyerte az X-Faktort

16
Oszd meg!

2013 decemberében sokan csalódtunk, amikor Ördög Nóra Lilu és Istenes Bence azt üvöltötte, hogy Danics Dóra nyerte meg az X-Faktor negyedik évadát. Az idő azonban a ByTheWay rajongók oldalára billent, ugyanis amióta véget ért a tehetségkutató, bebizonyosodott, hogy a ByTheWay-nek igenis helye van a magyar popszakmában. Az elmúlt hónapban a srácok számos szakmai sikert arattak, van, hogy naponta három koncertet is adnak. Első önálló daluk, az Álmodj még első helyezett lett a Mahasz listán, a rádiók is előszeretettel játsszák a dalt. Öröm az ürömben, hogy hivatalos formában még nem hallgatható meg a neten, a kalózverziókat pedig folyamatosan törlik.

btw-popcorn2

Eközben Danics Dóránál nem igazán pörög a Facebook fal, és ő az első olyan X-Faktor győztes, akinek a “győztes dalából” nem lett sláger, a rádiók nem ölelték keblükre az “Új út” c. dalt. Igaz, 2013 december 18 óta már 330 ezerszer hallgatták meg a neten, ami csodálatos eredmény a magyar előadók között. Mindettől függetlenül tény, hogy a ByTheWay jobban boldogul a karrier-építés szempontjából, mint Danics Dóra. Utóbbi sem szomorkodhat azért, mert a fődíj az övé lett, nemrég vette át a nyereményautót is, szóval, annyira nem rossz Danics Dórának lenni.

A többi X-Faktoros eléggé eltűnt a negyedik szériából. Rádióslágerek eddig sem születtek – leszámítva a ByTheWay dalát. Hiába voltak önálló próbálkozások például Péterffy Lili részéről, egyik sem aratott igazán sikert. Mindenesetre meglepetések még lehetnek, de egy dolog tuti: a ByTheWay-nek bejött az élet, amit teljesen meg is érdemeltek. Hajrá srácok!

btw-popcorn

16 Hozzászólások

  1. Örülök hogy sikeresek megérdemlik. Végre van Magyarországon egy olyan fiúbanda akik tudnak énekelni. Kíváncsian várom az új dalaikat és klipjeiket. A győztes dalról Oláh Gergőét még mindig játssza a Class fm. Szabó Ádámnak nemrég jelent meg a legújabb dala szerintem jól sikerült.

  2. Megérdemlik a sikert. Imádom őket! ♥!
    Danics eltűnt mint szürke szamár a ködben.
    Raymi én nem értek veled egyet! Hogyan lennének buzik?! 3-nak barátnője van, Oliver meg nemregen szakitott barátnőjével. Különben is…ahogy egy ilyen fiu banda/énekes befut, azt lebuzizzák. BIG GRATULATION.

  3. “Kedves” Raymi, ne itt féltékenykedj:) Ja és 4ből 3 srácnak van BARÁTNŐJE, a 4.nek meg VOLT, de szakítottak, mert védeni akarta ezzel a csajt:) És ne buzizz, a homofóbia undorító tulajdonság!

  4. Én nem rajongok a popzenéért ( Bullet for my valentine, Metallica, AC/DC..) :)Azért ügyesek voltak! :) Grat!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here