Főoldal Multimédia Video Rá hangoltam Takács Nikolas új dalára

Rá hangoltam Takács Nikolas új dalára

4
Oszd meg!

Az utóbbi napokban totál rákattantam Takács Nikolas legutóbbi dalára, ami a Rád hangoltam címet viseli. Nem is értem, hogy miért nem játsszák többször a rádiók ezt a dalt, hiszen nem csak slágergyanús, hanem még igazán jó is. Nikolas hangja továbbra is nagyon profi, a dallamvezetés üdítő, és még a dalszöveg sem émelyítő, sőt, a refrén kifejezetten kreatív, különösen ha olvasunk a sorok között:  “Rád hangoltam, Jelez a műszer / Eljátszottam kicsit a tűzzel / Az élet showja Különös fűszer“.

Ami pedig magát a lyrics videót illeti, az is nagyon tuti lett. Simán nevezhetnénk videoklipnek is, mert nem csak a dalszöveg megjelenése kreatív, hanem Nikolas arcjátéka is rengeteget hozzáad az élményhez. Szóval, új magyar kedvenc dalom van, juhú. Hallgassátok meg ti is :)

takacs-nikolas-rad-hangoltam-lovin-lifetakacs

2600 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

  1. Én is szeretem ezt a dalt. :) Tibi, azt tudtad hogy ez a dal a főcímzenéje a TV2-n futó Az élet showja című műsornak?

    • Én még csak egyszer hallottam ott, pedig egész nap ez szól a konyhában. Ezek szerint én járok rosszkor arra felé. (Bezzeg a Nyári Lányok nyávogását állandóan elcsíptem :/ :D )

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here