Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Fergeteges lett az Így jártam anyátokkal fináléja

Fergeteges lett az Így jártam anyátokkal fináléja

28
Oszd meg!

Tegnap sorozat rekorddal zárult az Így jártam anyátokkal az Egyesült Államokban. Majdnem 13 millió amerikai nézte, miként is találkozik végre Anyu és Ted, ráadásul a 18-49-es korosztályban a kiemelkedő 5.2-es demót szállított a sorozat, amivel a 2013-14-es évadban a The Big Bang Theory után a legnézettebb sorozattá lett a 18-49es korosztályban a CBS csatornán. De ne merüljünk el a számok tengerében, hiszen a finálé olyan fergeteges volt, amiről bizony beszélni kell, de előtte hadd nosztalgiázzam egy kicsit.

how-i-met-01

Annak idején a sorozatról egy kedves barátom mesélt nekem, aki nagy rajongója volt. Mikor megnéztem az első részt, tetszett, nem volt rossz, csak valahogy nem akaródzott folytatni, mert túlságosan Tedre koncentráltam, és idegesített, hogy egy olyan kapcsolatot akarhatnak felvázolni Robinnal, amiről sejthető volt, nem vezet majd sehová. A szinkronos premier után mégis kíváncsivá lettem, és adtam még egy esélyt a sorozatnak. Ó, milyen jól tettem, nagyon hamar beleszerettem. Amikor pedig életemben először költöztem albérletbe, a laptopomon bedaráltam az öt (vagy hat) évadot, amihez már volt szinkron. Remek “albi-avató” volt a sorozat, ráadásul a szereplők életszituációja passzolt az enyémhez is.

how-i-met-02

Az elmúlt években tehát hozzám nőtt a sorozat, amit egyszerűen nagyon szerettem. Ütöttek a poénok, imádtam Barney felháborítóan vicces anekdotáit, szerettem az elvont dolgait a sorozatnak, de leginkább Lilly volt az, akibe beleszerettem, oké, ehhez talán köze volt a Buffy, a vámpírok rémében alakított szerepének is. Egy szó, mint száz, rajongó lettem, az Így jártam anyátokkal pedig éveken át a kedvenc sorozataim közé tartozott. Azonban eljött a sajnálatos hanyatlás, amiről olyan sokan panaszkodtak már. Megkoptak a poénok, és ahogy a szereplők idősödtek, és változott az életszituációjuk, már nem tudták ugyanazokat a poénokat jól levezetni. De nem csak ez volt a gond, hanem már egyre idegesítőbbé vált az is, hogy Ted még mindig nem találta meg Anyut. Szóval, az évek múltak, a sorozat vesztett a fényéből, a kilencedik évad pedig az eddigi leggyengébb szezon volt szerintem, de a finálé, ó, az fergeteges lett. Spoileresen kifejtem miért, aki nem látta, az ne olvasson tovább.

how-i-met-03

Nem véletlenül használom azt a szót, hogy fergeteges, mert szerintem az lett. A lehető legjobb sorozatfinálét láttam, amit csak el tudtam képzelni a sorozathoz. Viszont, megosztó is volt egyben a lezárás, és ahogy látom, kettészakadt az internet népe, hiszen mindenki máshogy látja a történteket. Én tényleg nagyon örülök, hiszen olyan “Így jártam anyátokkal”-os lett a vége. A finálé a “megmutatjuk kivel mi történt 40 percben” elvét követte, így ebben az egy részben tényleg láthattuk azt, hogyan is “jár” Ted Mosby álmai nőjével, Tracyvel, akinek a neve is kiderült. Nagyon aranyosak voltak ők ketten, afféle álompár, akik kiegészítik egymást. Anyu karakterét pedig annyira profin megírták az írók, le a kalappal, leginkább azért, mert Teddel is nagyon jól kiegészítették egymást. Öröm volt ám látni Lilly és Marshall boldogulását is, no meg azt is, hogy évtizedekkel később is ugyanolyanok maradtak, mint korábban.

how-i-met-04

Az egyik legmegosztóbb része a finálénak kétségkívül az volt, hogy miután éveken át izzították a Robin & Barney szálat, és egy évad ment el az álomesküvőre, 3 év után el is váltak. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de Barney-hoz ez passzolt. Nem hiszem, hogy a házasság neki való lenne, hiszen ez annyira nem ő. Viszont az, hogy kapott egy kisbabát, ráadásul lányt, és emiatt megváltozott, no ez volt az a pont, amikor először megemeltem a kalapom az írók előtt. Nem csak azért, mert valahol vicces volt, hanem mert reálisnak éreztem az egészet. Szerettem azt is, ahogy bemutatták milyen nehezen tartják egymással a kapcsolatot, hiszen az évek telnek, a prioritások változnak, a családalapítás pedig komoly dolog. Míg korábban ezt elmismásolták (Marvint alig mutatták az előző évadokban), addig a fináléban komoly tétje volt az egész családnak, az ebből fakadó nehézségeknek, és pont emiatt lett annyira üdítő az egész. Habár keserédes volt, de reális, ráadásul néhol olyan poénos dialógusok születtek meg, aminek nem tudtam nem hangosan röhögni.

how-i-met-05

Ami pedig az utolsó perceket illeti… Fel voltam készülve valami tragikusra, hiszen korábban beharangozták az alkotók. Tracy Anyu halála tényleg szomorú volt, de boldog életet élt Teddel, amíg tehette, ez pedig nagyon jó dolog. Valahogy megérdemelték volna, ha végleg együtt maradnak, de ott volt Robin… Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de számomra Robin és Ted már az első résztől kezdve igazán összetartoztak. Persze, Anyu is cuki volt, de Robin az Robin, és pont. Nem tudom ettől jobban megmagyarázni, hiszen számomra már a pilottól kezdve egyértelmű volt, hogy nekik össze kell jönni. Ráadásul az, ahogy a gyerekek összerakták a képet, hű, zseniális, de tényleg. Hiszen az egész sztorit úgy kezdte el mesélni, hogy így találkozott az anyjukkal, holott az egész sorozat a Robin iránti szerelméről szólt. Amikor pedig a gyerekek elterelték Aput, hogy hívja randira Robint, és elvitte neki a kék bigyuszt, na akkor tudtam igazán, biztosan, hogy ez volt az, amit látni akartam. Számomra ez volt az Így jártam anyátokkal tökéletes vége.

Értékelés: ??/10
Az utolsó évad gyenge volt, a rossz részeket néha követte egy-egy jó, a finálé viszont minden vitt. Ez volt a tökéletes lezárás, az én szememben legalábbis biztosan. Remek sorozat volt az Így jártam anyátokkal, örülök, hogy adtam neki egy második esélyt. Viszont, azt hiszem nem fog hiányozni. Ebben a történetben ennyi volt, a maximumot kisajtolták belőle. Így nem tehetek mást, mint megköszönni a számtalan pillanatot, amivel a sorozat megajándékozott.

how-i-met-06

28 Hozzászólások

 1. Hát nekem olyan űr keletkezett a szívemben. De tényleg. Végigkísérte a középiskolai éveimet, sokszor segített is átvészelni egy-két nehéz időszakot.
  Én ma reggel ezzel kezdtem a napomat, és egész nap ez a finálé járt az eszemben. Őszintén megvallva, elsírtam magam többször is rajta.
  Este megnéztem felirattal, és több minden értelmet nyert. (Reggel, kómásan angolul finálét nézni nem mindig jó ötlet :) )
  Picit sajnálom Barney-t és még vannak kétségeim, hogy miért kellett ilyen részletességgel bemutatni ezt az esküvőt, meg ilyen kevés időt szánni az anyának, de a babás jelenet, az valami gyönyörű volt.
  Rengeteg hozzászólást olvastam, de szerintem is ez a lehető legjobb befejezés. Reális, de mégis ott van a “happy end”. Habár így záró poénnak én betettem volna egy jelenetet, ahol Lily átnyújtja Marshallnak a fogadás összegét. :)
  Apropó, talán a 19. részben volt az, amikor Ted és Tracy sztorizgattak és rájöttek, hogy minden történetet hallottak már, és ott volt egy olyan mondat, hogy minden lány esküvőjén ott van az anyja és Ted elég erősen könnyezett. Akkor nem értettem, azt hittem, hogy vmelyik szülőre gondoltak, de így a finálé után már minden összeáll, hiszen abban az évben utaztak el, amikor már esedékes volt a tragédia.

  Szóval nekem hiányozni fognak, ha lesz Így jártam apátokkal, mindenképp nézni fogom, és ha úgy van, hogy mozifilmet vagy bármit alkotnak, első sorból fogom nézni. :)

  • Ismerős az érzés, az űr a szívben. Tényleg ilyen az, ha egy olyan sorozat ér véget, amit évek óta nézünk :)

   A Barney-s résszel valahol egyetértek a fenti véleményem ellenére is, mert tényleg kevés elment egy évad az esküvőre, hogy aztán fél résszel később meglegyen a válás. Ó, az Így jártam apátokkal-ra én is kíváncsi vagyok.

  • A maclaren’s .ben átnyújtja neki a végén amikor mindenki ott van és a csajszi esküvői ruhában van :)

  • Tudod,teljesen igazad van,sokáig gondolkodtam rajta,és közben változott is a véleményem,de azt hiszem,hogy így volt tökéletes a befejezés,mert hát így mindenki megkaphatta a vágyott boldogságát,még akkor is,ha az csak 3 évig tartott,,vagy csak 2030-ban jött el.Amikor Ted elsírta magát arra a mondatra,hogy nem minden anya lehet ott a lánya esküvőjén,sokáig nem értettem,miért is,milyen okból sírt Ted,persze az világos,hogy anyuci abban az évben hal meg :'( .Ami pedig a mozifilmet illeti,örülök,hogy te az első sorból néznéd,de szíve szerint mindenki más is,és akkor csak egy nagy első sor lenne az egész mozi.Én személy szerint mindig azt próbálom elhitetni magammal,hogy van más is,aki annyira szereti őket,mint én,és hogy attól,hogy én szeretem őket,attól más is annyira,mondjuk te is,és nem én vagyok a legnagyobb rajongó,de nekem ők a családom.

 2. hát én kivagyok bukva… tény, hogy ez a befejezés úgymond reális, de könyörgöm az egész sorozat nem reális! akkor mért kéne neki reális befejezés?? mért nem kaphatunk happy endet? maga az alapszitu sem reális, hogy 5 felnőtt ember minden rohadt nap egy bárban iszik, Barney egész karaktere nem reális, ilyen ember nincs, továbbá a robin-ted-barney háromszög is botrány hogy évadonként váltogatják egymást, ilyen sincs a valóságban, és még sorolhatnám. de még is ez a sorozat így volt jó ahogy és ezzel a 40 perccel sikerült az egész 9 évet tönkretenniük számomra. főleg az utolsó 5 perccel. így az egész sorozat tök értelmetlennek tűnik. vagyis inkább átverve érzem magam. mert az egész sorozat nem arról szólt h “hogy ismertem meg anyátokat”, hanem amit a gyerekek mondtak, az egész robinról szólt. nagyon szomorú vagyok,hogy ez lett a vége. A finálé után terveztem, hogy visszanézem az elejétől, de most így hogy tudom mi a vége, teljesen elment a kedvem… csak arra tudok majd gondolni, ha ted elkezdi h hey kids bla bla h ja itt már mami rég halott és az egésznek köze nincs hozzá…na mindegy, bocsi, hogy össze vissza írtam mindent, tudom h Neked tetszett, de én kivagyok és ki kellett adnom magamból:D

  • Ez egy erősen megosztó finálé volt, teljesen érthető, hogy nem neked nem jött be annyira. Nekem is inkább azért tetszett, mert a kezdetektől fogva Robin & Ted párti voltam.

 3. Nem is arról van szó, hogy SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER az Anya meghalt, mert az még szép keretet is adott volna a sztorinak, hogy mindezt azért meséli el a gyerekeknek Ted, hogy emlékezzenek kicsit anyura, és nem is arról, hogy Barney/Robin vagy Ted/Robin párti vagyok. Az egész sorozat arról szólt, hogy Ted hogyan ismerte meg Anyut, egész végig úgy állították őt be mint a nagybetűs Igazi, aki mindenkinél jobb és akit Ted teljes szívéből szeret, és ezt gyakorlatilag lerombolták az utolsó öt percben azzal, hogy Ted MEGINT loholt Robin után egy sort. Ezzel az egészet úgy tüntették fel, mintha az anya nem is lett volna olyan fontos, mint amennyire 9 éven keresztül hitegettek minket, és ez magában bosszantó. Nagyon, nagyon, nagyon, nagyon bosszantó.

  • pontosan! teljesen igazad van. bosszantó az egész. az utolsó évadnak gyakorlatilag semmi értelme nem volt. ha már úgy is kinyírják anyut, én jobban örültem volna,hogy ha az egész évadot inkább neki szentelik és nem az esküvőre amiből úgyis válás lesz… botrány.

  • Bocsi, hogy belekontárkodtam a hozzászólásodba, csak nem jelezted a Spoiler-t, az oldal tetején meg a friss hozzászólásoknál látszott, hogy mi történt Így jártam Anyuval.

 4. Véleményt nem írok, csupán egyetértek azokkal a kommentelőkkel, akiknek nem tetszett a finálé. Ki vagyok tőle….

 5. húú kivagyok.most fejeztem be és bőgtem mint egy állat amit nem hittem volna de ugylátszik szinte minden sorozatfiálét megkönnyezek :( eleve nekem az nem tetszett hogy az egész 9.évad barney és robin esküvöjéről szólt.ennek az évadnak az anyáról és tedről kellett volna szólnia.de csak keveset kaptunk belőle.azok jók és aranyosak voltak és teljesen összeillettek és basszus tényleg igazak voltak az elméletek anyu-ről..rohadt élet.mekkorát bőgtem.egyrészről csalódást keltő volt a vég másrészről pedig valami kerek egészet kaptunk…most még nagyon vegyes….túl sok érzelem…nem..tudok..irni..

 6. Nem találok szavakat.
  Imádtam.
  Néztem a részt és örültem, hogy láttam Lili és Marshall közös szép életét, örültem, hogy Barney megint Barney, örültem, hogy Robin, még ha évek után is, visszatalált a bandához, örültem, hogy Ted végre boldog az ő Tracyjével. Örültem nekik, de valami nem volt oké. Vártam valamire.
  A Ted – Robin szálra. Óriási meglepetés volt számomra, én remélni sem mertem, hogy nekik újra közös boldogság juthat, miután annyira másfelé ment az életük. Ahogy a végén megmutatták, hogy ez a szerelem mindig szerelem lesz, bármi történjék is, tudtam, hogy ez a legjobb befejezés. Ez tette igazán a legtökéletesebb résszé számomra. (Bár a Barney apa-lánya pillanatot is imádtam)!!!!!!!!!!!!
  10/10! ;)

 7. Ez így nem jóó… A válás okés az kellett, de Robin és Ted újra együtt komolyan?? Nevetséges az ő száluk számomra rég kifújt a sororozatban pedig végig az anya a tökéletes, a Tedhez illő, miért nem tudtak az anya halála után pontot tenni a dolog végére… Remélem csak egy áprilisi tréfa volt ez a finálé és nem sokára érkezni fog egy valódi…

 8. Szaisztok! Számomra az így jártam anyátokkal egy kedves kis sorozatnak indult, amiben nagyon jó arányban keverték a poénokat, a cselekményeket, a karaktereket. Kedvencem Barney lett mindenképpen az, hogy végül a lánya lett az igazi “szerelme” teljesen illett az ő szerepéhez, ahogy az is hogy az anya ( 31-es) csak egy kis kaland volt neki. Az hogy a társaság nem tudott annyira egyben maradni az évek során hihető és életszerű volt. Viszont szerintem Robin eleve azért nem találkozott velük annyit mert rájött, hogy Ő nagyon is szeretne Ted felesége lenni és élni azt az életet. Barney és Robin válása értelmetlenné tette a kilencedik évad minden percét ( kivéve az így jártam apátokkal-os részt :) Tracy és Ted nagyon jó páros voltak. De még is úgy érzem csúnyán belettünk csapva, ígértek nekünk egy ANYÁT meg is kaptuk aztán az utolsó tíz percben kész vége anya meghal. Számomra ez nem volt fergeteges, Ted annyi nővel járt már az Anyuka előtt és most kiderül, hogy Robin az Ő nagy szerelme, de akkor Tracy sem volt több egy “csajnál” úgy mondd akivel Ted elvolt ( csak éppen attól különleges, hogy a gyerekei anyja ) . Úgy vélem az anyát nem feltétlenül kellett volna kiírni az életből, vagy ha még is ez a koncepció akkor már az első részben tehettek volna utalást arra hogy anyu nincs többé. DE ez hogy vissza menjen Robinhoz, számomra dühítő így ez az egész. Az évadzárót kár volt megnéznem, mert a sorozat így sokat esett a szememben. ( Bocsi, hogy regény lett )

 9. sziasztok! Tegnap este nézem meg az évadzáró részt.Vegyes érzéseim vannak tőle. A neten sajnos belebotlottam,hogy az “Anya” megfog majd halni,mert súlyos beteg lesz stb. Akkor azt hittem:biztos pletyka,miért rontanák el a készítők ezt a remek sorozatot? Hát mi lett a vége?Ami a neten körbe ment… :( Az még dühítő,hogy 9 évadot végig néztem,nagy rajongója vagyok a sorozatnak,erre az utolsó évadot 20 perces részekre bontották.Felesleges sztorikkal meg végig Robin és Barney esküvőjéről szólt az évad…Vártam Ted és Tracy románcát:hogyan ismerkedtek meg,milyen volt amikor megszületettek a gyerkőcök.Hogyan élik a kis életüket,egy kicsit belepillantottam volna a közös életükbe.Túl gyorsan peregtek le a legfontosabb pillanatok.Barney kislánya viszont tünemény volt! :) Szerintem Barney sorsa így volt megírva:nagy nőcsábászból lányát féltő apuka lett. :) Lily és Marshall harmadik lurkója pedig úton volt már. (Valahogy mindig is tudtam,hogy beesik majd a harmadik baba :D ) (Egyébként ők voltak a legszimpatikusabb karakterek a sorozatban) A vége viszont nagyon ellett szúrva viszont rájöttem valamire: Robin a sorozat elejétől kezdve Ted nagy szerelme volt! Valahogy sejtettem (szerintem valahol a nézők is sejtettek valamit :D ) ,hogy lesz benne csattanó!Robin és Ted mindig is összetartoztak és jól kijöttek egymással. Viszont Robin soha nem akart gyereket. Ted pedig mindig is családra vágyott.Most,hogy Ted-nek már vannak gyerekei (sőt kamaszok) kiheverték nagyjából Tracy anyu halálát.Biztatták,hogy keresse fel Robint.(Azért tök jó,hogy ilyen jó fej gyerkőcei vannak Tednek :D ) Míg végül Ted visszatalált élete nagy szerelméhez. Szerintem a cím mögött az Így jártam anyátok mögött “Így jártam Robin-nal” című sorozatot láthattuk.

 10. A hétvégén kirakok egy szavazást (addig talán még többen megnézik majd a finálét), mert ahogy látom ez TÉNYLEG nagyon megosztó finálé lett :)

 11. Nekem is az a problémám, hogy az ending túl reális lett. Az egész sorozat a happy endre ment ki (mindig voltak drámák, de a végén mindig volt valami feloldozás, ami azért mégiscsak komédiává tette). Ez pedig annyira nem illik a képbe, egyszerűen a hangulatát nem tudom hova tenni, szinte már olyan, mint a Skins (gyerek születik, szétesik a csapat, meghal az anya, akik miatt hittünk a “szerelem mindent legyőz”-ben elválnak…). A Robin-Ted páros pedig nagyon erőltetett, ezerszer elengedték már egymást, minek újabb bőröket lehúzni erről? (persze, mert mindenki erre vágyott, ezért rúgjunk fel mindent, mert a statisztikákban az van, hogy őket szívesebben látnák együtt) Eddig sem jött össze nekik, pedig többször is próbálták. Teljesen mások a céljaik, a vágyaik. Ha Robinnak Barneyval nem jött össze, akkor Teddel miért sikerülne, amikor elvileg ebből megtanultuk, hogy még ha nagyon szeretik egymást, akkor sem tudnak megváltozni egymás kedvéért?

 12. Hm.
  Igazándiból soha nem voltam oda a sorozatért, számomra nem ért fel a Jóbarátokkal (tény én azon nőttem fel és nem a HIMYM-en) azonban voltak jó részek. Nagyjából az ötödik évad környékén fáradtam el, hogy bahh már megint? Most komolyan? Really? Ted még mindig Robinba? Tééényleg?
  Az alapötlet jó volt, hogy leírták, gyerekek ennek lesz egy vége, és hogy lesz egy vezérszál ami miatt ténylegesen izgulhatunk. Újítás volt, forradalmi majdnem. De az ég egy-adta világon semmit nem csináltak vele. Az Anya mint karakter, mint szereplő, mint fogalom mint krumpli egyszerűen hiányzott az összes évadból, főleg a későbbiekből, még az elején ott-ott volt néha.
  Értem én, hogy kellett a misztikum köré, de ennél jobban is megírhatták volna. És főleg amitől agylobot kaptam, az Ted. Úgy önmagában Ted mint ember egyszerűen egy szenny már elnézést. Borzasztó, komolyan. Elég kevés értéket találtam benne, mint emberben, mint férfiben, időnként voltak jó jellem fejlődő dolgai, amit újra és újra széjjel zúztak valami baromsággal mint pl. azzal, hogy újra meg újra, meg újra visszanyüszögött Robinhoz. -.- Egyszerűen full logikátlan az egész.
  De ugyanez volt Robin is, hogy mindig ott volt, de hát hogy Ted…nem. Egyszerűen ilyen nincs. Értem én, hogy nem reális a sorozat, de érzelmek, és emberi kapcsolatok terén talán annak kellett volna lennie.
  Így az első évadtól én kb tudtam, hogy Ted és Robin a örök szerelmespár, pedig a való életben és szerintem még a sorozatban sem illettek össze. Sokkal több értelme és realitása lett volna, ha azt a szálat hozzák ki belőle, hogy legjobb barátok lesznek.
  Egyszerűen hiteltelenné vált számomra a sorozat, és már csak az első pár évadot nézegettem újra és újra, mert voltak tényleg vicces részek, de egyszerűen annyira megkeserítette a szám ízét az egész, hogy már tudtam a befejezés előtt, hogy mi lesz…jajj nagyon nem volt jó.
  Az egész sorozat emiatt az átgondolatlan kidolgozottság miatt, a rosszul vezetett szálak és karakterek miatt értékét veszti és nem…nem tudja felülmúlni a Jóbarátokat számomra legalább is ami jó talán nem volt ennyire egyedi átgondolású (bár felkeltette holtából a műfajt), de annyival szerethetőbb volt, hogy nem igaz. A karakterek tényleges fejlődésen mentek át, mert ugyan egy ember megőrzi bizonyos tulajdonságait, de állandóan változik még is. Ezt mindenki észre kell, hogy vegye magán ahogyan telnek az évek. A Jóbarátokban ezt lehetett látni, tapasztalni, itt viszont hihetetlen csalódás volt az egész.

 13. Kedvenc sorozatom de ezzel a fináléval kiborítottak.Mert Ted tényleg megtalálja az igazit erre ő meghal. Nekem sokkal jobban tetszett volna ha Tednek él még a felesége és Barney meg Robin együtt marad. Mert ez a Barney Robin páros szerintem jó volt

   • Igazából még arra a 3. évad fele abban reménykedtem hogy Robinnal jön össze a végén de így ezzel a felállással megbékéltem sőt meg is tetszett a Robin & Barney páros. Meg most behozták Tracy-t aki nagyon szimpatikus aranyos egy karakter. És szerintem így kellett volna zárulnia. Hogy mindenki boldog. Nem a végére rakni a drámát. (saját vélemény nem akarok senkinek se beszólni vele)

 14. Szerintem van valami amire sokan nem gondolnak, még pedig arra hogy Ted és Tracy is az első nagy szerelme mellett kötött ki. Nagyon örültem volna ha Tracy tovább él Teddel de abban a részben amikor megkérik a kezét kiderül hogy ő ugyan úgy érezz a halott barátja iránt, mint Ted Robin után. Tracy-nek azért kellett meghalnia a sorozatban, hogy a mellett lehessen ő meg Ted is akit a legjobban szeretnek. Az első évadban érezni lehetett azt hogy Ted és Robin a végén egy pár lesznek, de szerintem mindenki tudta hogy nem Robin lesz az anya.
  A Marshall és Lilly vonal nagyon jó lett és egy igazi pár igazán boldog életét mutatja be.
  Barney vonala egyszerűen óriási, ő volt a kedvencem és ez a legjobb vég ami lehetett az ő történetében.
  Hiányozni fog ez a sorozat mert mikor elkezdödött még kisgyerek voltam és nem láttam a dolgok mögé, de a vége közeledtével egyre eretebb lettem és sok dolog elgondolkoztatott a sorozatban.
  ÉLETEM LEGJOBB SOROZATA VOLT!!!!!!

 15. valaki tudna egy magyar szinkronos vagy egy magyar feliratos linket küldeni mert nemtalálom a neten :( előre is köszönöm :))

  • Lépj fel az indavideo oldalra, írd be a keresőbe, hogy Így jártam anyátokkal 9.évad vagy Így jártam anyátokkal 9xEPIZÓDSZÁM és akkor kiadja, amit meg szeretnél nézni :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here