Hien és Cooky nyerték a Nagy Duettet + Fotógaléria!

1

Tegnap este véget ért a Nagy Duett harmadik évada. A műsorról korábban már megírtam a véleményem, így most inkább csak nagyokat mosolygok, mert pont azok nyertek, akiknek drukkoltam. Hien és Cooky szerintem szenzációsak voltak, és ha már Nótár Mary & Fekete Laci, no meg Sarka Kata & L.L. Junior idő előtt távozni kényszerült, akkor nem is bánom, hogy Hienék győztek. A második helyen Dolhai Attila és Pokorny Lia végzett, harmadik pedig Király Viktor és Dundika lett.

Összességében nekem bejött a teljes szezon, örömmel néztem, remélem jövőre érkezik a negyedik kiadás. A Tv2 sajtoldalára már felkerültek a tegnapi adás képei, alább megtekinthetitek őket.

01-cooky_hien a_gyoztesek a_gyoztesek_mki a_zsuri balazs_klari caramel_trokan_nora cseke_katinka_kokeny_attila enektanar hien_cooky kasza_tibor kiraly_viktor_dundika kiraly_viktor_dundika-kiestek liptai_claudia pokorny_lia_dolhai_attila pokorny_orul

3892 <- Az összes oldalletöltés 8 <- A mai adatok
Share.1 hozzászólás

  1. Gratulálok Hienéneknek habár nem voltak a kedvenceim de elkel ismernem viccesek és szórakoztatóak. Nagyon jó ötlet volt hogy az énektanár is énekelt nagyon jó hangja van, remélem még többször halljuk. Mindegyik döntős nagyon jó volt.

Leave A Reply