Főoldal Érdekességek Érdekességek Amerika Kapitány 2: Emily VanCamp a nagyvásznon!

Amerika Kapitány 2: Emily VanCamp a nagyvásznon!

2
Oszd meg!

Áprilisban mutatják be a magyar mozik az Amerika Kapitány második részét, A tél katonáját, ami nekünk, sorozat rajongóknak két név miatt is nagyon várós. Visszatér ugyanis a folytatásban Sebastian Stan, akit többek között a Once Upon a Time-ból és a zseniális Political Animals-ból ismerhetünk, továbbá felbukkan Emily VanCamp is, aki igazi sorozat-veteránnak számít fiatal kora ellenére, hiszen lehúzott 4 évadnyi Everwoodot, 4 évadot a Brothers and Sistersben és 3 évadot a Revenge-ben, utóbbiban abszolút főszereplőként.

captain

Az Amerika Kapitány második részében a világháborúban lefagyasztott, de a napjainkra felélesztett Steve Rogers (Chris Evans) komoly ellenfelet kap, ugyanis felbukkan régi jó barátja, Bucky Barnes (Sebastna Stan), aki átesve a szovjet agymosáson sötét tettekre tör. A filmben szerepel a Fekete Özvegy (Scharlett Johannson) is.

Eddig még egy Marvel-filmhez sem volt szerencsém, de szeretném bedarálni majd a teljes sorozatot (Vasember, Hulk, Bosszúállók etc.), kíváncsi vagyok mikor jutok majd el addig időben, hogy rászánjam magam. De egy biztos, Emily VanCamp és Sebastian Stan szerepeltetése nagy löketet adott.

((Ez amúgy tök érdekes, hogy a legtöbb ember egy-egy filmre az A-listás Hollywoodi sztárok miatt kíváncsi, de engem például totál hidegen hagy Johhny Depp, Leonardo DiCaprio, Julia Roberts vagy akár Gwyneth Paltrow. Ellenben nagyon be tudok “indulni” ha látom, hogy egy-egy általam kedvelt sorozatban szereplő színész szerepel valamiben, lásd pl. The First Time Brittany Robertssel és Dylan O’Briennel, már az első perctől kezdve látni akartam, hogy bejelentették, hogy egyáltalán lesz. Ez is azt takarja, hogy mindenkinek más az “A-listás sztár” :)))

amerika-kapitany-2-emily-vancamp amerika-kapitany-2-sebastian-stan

3967 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Imádom a Marvel filmeket, mindenképp moziban nézős lenne amúgy is, nem is tudtam, hogy Emily lesz AK 2-ben, most ennek igen megörültem :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here