Főoldal Kritika és Értékelés Vendégtoll Hart of Dixie: Rachel Bilson egy tünemény – Írta: Kendie

Hart of Dixie: Rachel Bilson egy tünemény – Írta: Kendie

0
Oszd meg!

Az alábbi interjú a “Sorozatok Világa Online Magazin”-ban jelent meg. A cikket Kendi fordította, köszönjük a munkáját.

Rachel Bilson az egyik legsokoldalúbb hollywoodi színésznő, aki még mindig két lábban áll a földön, annak ellenére, hogy nem csak a mozifilmek, hanem a tévésorozatok világa is tárt karokkal fogadja őt már több, mint tíz éve. A szép színésznő pedig nemcsak tehetséges, hanem még egy igazán szimpatikus jelenség is. A Grease 2-re öl-táncol, izgulni kezd, ha egy sztárral találkozik és semmilyen körülmények között nem hajlandó osztozni a desszertjén. Ráadásul, nagyon sokat tud a cipőkről. Készüljetek fel, titeket is el fog kápráztatni!

rachel-bilson-002

Rachel Bilson leteszi az Angol Reggeli teáját és arcán felháborodással azt mondja: „Kinek a testét szeretném?! Nem tetszik ez a kérdés. Maradok a sajátomnál, köszönöm szépen. Milyen üzenetet küldd ez más nőknek? „Légy boldog azzal, amid van. Különösen LA-ben!

Végül is, ez érthető, ki ne akarna a harmadik x-en túl így kinézni… „Épp a Los Angeles-i repülőtéren voltam pár napja, és az egyik biztonsági őr megállított azzal, hogy ’Drágám, hol van a családod?’ Mire én, ’31 éves vagyok!’ Talán ha már 40 éves leszek, örülni fogok ennek, de minél idősebb leszek, annál ráncosabb leszek, az emberek azt fogják gondolni, hogy én vagyok a legfurábban kinéző tini, akit életükben láttak.

Rachel elfoglalt volt a Narancsvidék óta. Sokat fejlődött komikus téren – bizonyítékért, csak keressetek rá a ’Rachel Bilson Funny or Die’-ra YouTube-on. Illetve romantikus főszerepben is nagy sikereket ért el, plusz, főszerepet játszik a népszerű ’Hart of Dixie’ című sorozatban. Oh, és említettük, hogy mindemellett cipőket tervez? 2011-ben indította el a ShoeMint-et, barátjával, a stylist Nicole Chavezzel: „Mindegyik cipőt család vagy barátok után nevezünk el. A Stellát a keresztlányom után, a Kaylent a barátom testvére után.”

rachel-bilson-003

Bilson főszereplésével került mozikba egy vadiúj romantikus film: „A ’The Do List’ nem egy szokványos film. A főszereplője Aubrey Plaza, aki tiniként ír egy listát azokról a szexuális tevékenységekről, amiket még az egyetem előtt szeretne megtenni. Én az ő jó fej nővérét játszom, aki tippeket ad neki, és buzdítja a lista teljesítésében. Az én listám nem ilyen jellegű. Az én listámon a gyerekvállalás szerepel. Nagyon szeretnék gyerekeket.”

Hittétek volna, hogy nagy Grease rajongó? „A testmozgás nálam véget ér az öl táncban a Grease 2 alatt. Hiszen, Michelle Pfeiffer a Cool Rider-t énekli – ennél jobbat nem kaphatsz. Úgy nőttem fel, hogy ennek és bármilyen táncos filmnek, a filmnek a megszállottja voltam.”

A csodálatos külsőt nem egyszerű fenntartani, de Bilson ismeri a titkot: „Nem járok edzőterembe. Jobban szeretek táncolni vagy teniszezni. Nem vagyok valami jó benne, sajnos nem fogok kijutni a Wimbledonra, de próbálkozom. Előny, hogy bármikor megdobhatok valakit a labdával. Ez főleg akkor hasznod, ha a barátod tanítani próbál, te meg legszívesebben fejbe vágnád őt. Vagy ágyékon. Mindkettő beválik.”

rachel-bilson-001

Hiába él már tíz éve Hollywoodban, még mindig tud izgulni, ha híres embert lát… „A legjobban akkor izgultam, amikor láttam Larry Daviddet (US vígjáték szereplő és író). Még csak nem is találkoztam vele, de az egyik barátom azt mondta, hogy még soha nem látott ilyennek. Teljesen kiborultam. Tiszta vörös lettem, azt sem tudtam mit kezdjek magammal. Együtt kellene dolgoznunk. Komolyan. Beleülnék egy tolószékbe ő meg a Walmartban tologatna engem.”

Az egészséges életmódot hirdető rendszereknek sem dőlt – még? – be: „Én nem vagyok híve ennek a szuper- egészségesen-élünk LA valaminek. Mindenki oda van a gyalogtúrákért és a fodros kelért. És mindent pürésítenek. Oké, ezt én is szeretem, de ha kenyeret akarnál enni, mindenki ki lenne akadva. Egy pudingon nyolc ember osztozkodik. Én nem osztozom a desszertemen!

Ráadásul még a nasit is szereti. No de ki nem? „A bűnös szenvedélyem a Cheetos. És imádom a gabonapelyhet. Ma reggel Cini Minist ettem. A reggeli a kedvenc étkezésem.  Szeretem az édes dolgokat. Bundás kenyér, juharszirup, muffin, péksütemények, és a csirkés gofri a kedvenc ételem! De mielőtt még nagyon megijednétek, ebédre egy egészséges kis salátát szoktam enni – itt lerendezem a zöldség adagomat.”

Rachel rengeteget dolgozik, így amikor éppen nem a kamerák előtt áll, igyekszik kipihenni a fáradalmakat, amolyan Bilson-módra: „Szabadidőmben otthon szoktam ülni, nem szeretem eljárni. Olyan jó baráti társaságom van. Mind itt nőttünk fel, szeretünk együtt lenni, nekik szoktam főzni. Félig Olasz vagyok, szóval a specialitásom házi készítésű húslé húsgolyókkal vagy pulyka fasírt vagy sült csirke zöldségekkel. És szeretek kísérletezni a salátákkal. Anyukám egy őrült salátakészítő, random dolgokat tesz mindig össze. Mondjuk fodros kel – tudom! – cseresznye, avokádó, tenger só és citrom. Nyami.”

HELLS BELLES

Hittétek volna, hogy Rachel is egy Európa-fan? „Imádom az európai dolgokat. Még a GPS-emnek is Brit akcentusa van – egyáltalán nem olyan idegesítő, mint az amerikai. Ha már azt hallgatom, legyen előkelő. És nagyon irigyelem az Európai emberek érzékenységét, hogy értékelik a nők szépségét azután is, hogy elkezdenek idősödni. Én is ilyen akarok lenni. Lehet, hogy ha majd elkezdek őszülni, befestem a hajam, de ennél tovább nem megyek. Semmit sem csináltatok meg.”

Ráadásul még titkos praktikákat is tud – zseni ez a lány! „A legjobb tippet a kicserepezett szájra, hogy tegyél rá Vazelint, és dörzsöld el óvatosan egy fogkefével. Így lejön az elhalt bőr. Elég érzékeny bőröm van, egy idő után meg már eléggé megviselt szegény. Nekem a Kate Somerville termékek mentik meg az életemet – megváltoztatták a bőrömet.

Azt hiszem megérthetjük Rachel ismerőseit, szerintem sokan állnának sorban a ruháiért… „Sokat változik a ruhatáram. Ha kiselejtezek valamit, a barátaim és a tíz éves húgom már sorban állnak. Már harminckilenceses lába van. Az enyém harminchatos, szóval össze van törve, amiért nem hordhatja az én cipőimet. De ugyan akkora farmerokat hordunk. Nincs minden napra másik ruhám, de tény, hogy szeretem őket. Gyűjtöm a régimódi cipőket és szeretnék egy Isabel Marant-ot és egy Rag & Bonet. Komolyan ironikus, hogy amint megvethetsz magadnak dolgokat, ingyen is megkapod őket. Szerencsés vagyok, hogy kaphatok pár remek divat ajándékot, de ez akkor is őrület. A kedvencem egy Helmut Land fekete blézer, ami mindenhez passzol. A számomra legértékesebb dolgom pedig egy ékszer, ami a nagyanyámé volt. Semmi különleges, de mégis a kedvencem, mert nagyon imádtam őt. Hét éve halt meg. Nehéz volt, nagyon közel álltunk egymáshoz.”

2010 Gala Metropolitan Museum Costume. Polaris. lib

Rachel jelenleg Hayden Christensen párja, igaz, a kapcsolatuk sem volt mindig fenékig tejfel. Bilson kifejtette a véleményét a párkapcsolatokról is: „A kommunikáció a legfontosabb dolog minden kapcsolatban és én szörnyű vagyok benne. Mostanában ez sok problémát okozott. Nagyon fontos, hogy már a kezdetektől kommunikáljunk a másikkal – ettől függ, hogy sikeres lesz-e a kapcsolatod. Aztán ott van a barátság, ami perdöntő. Megismerjük egymást, számíthatunk a másikra. Nézz csak ránk: a pasinknak elnézünk olyan megnyilvánulásokat, amit a barátinknak nem néznénk el. Különösen a kezdetekben. Pár napja találkoztam egy idős párral, és én is olyan szeretnék lenni, mint ők. Egy pékségben voltunk. Olyan szeretőek voltak, csak úgy elkezdtek velem beszélgetni. Megkönnyeztem, mikor arra gondoltam, én is ezt szeretném: együtt megöregedni és annyira szerelmesnek lenni, hogy befejezzük egymás mondatait. A férfi ír a nőnek egy kis cetlit minden reggel. A nő mindig megveszi a férfi kedvenc fagylaltját. A kis dolgok a legfontosabbak – kimutatni a szeretet, és hogy találj valaki olyat, aki azokat a dolgokat is észreveszi benned, amit senki más nem. Az idős párokkal a legjobb elbeszélgetni. Sokkal jobb, mint ha egy pasi azt kérdezi ’Fájt, mikor leestél a mennyországból?’ Kinek kell ez?

Azt hiszem ezek után senki sem lepődik meg azon, ha kijelentjük, Rachel Bilson egy tünemény, és nem csak akkor, amikor Summer Roberts vagy Zoe Hart-ként bűvöl el minket a képernyőn…

Fordította: Kendi

rachel-bilson-005

3305 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here