Az Ének iskolája: Promó a második évadhoz

  2
  Oszd meg!

  Az utóbbi évek legminőségibb magyar műsora volt Az Ének iskolája első évada. Szerencsére a nézettségi adatok is magasra kúsztak, így újra kinyitja a kapuit a suli, és visszatérnek a tanárok is, azaz Szandi, Szulák Andrea, Hajós András, Király Viktor és az osztályfőnök szerepében Friderikusz Sándor.

  enek.iskolaja-2

  A Tv2 szerencsére az első évadot tényleg nem rontotta el, sőt, nagyon élvezhetőre varázsolták. Ebben a kritikámban meg is írtam, miért szerettem annyira, így inkább nem ismételném meg saját magam. A lényeg az, hogy tényleg családbarát volt a műsor, és nem is éreztem azt, hogy itt ki akarnák használni a gyerekeket.

  További ok, amiért pacsit érdemel a Tv2, hogy nem felejtették el a srácokat, gyakran feltűnnek ugyanis a csatorna műsoraiban. Például Somával énekelt a Sztárban sztárban-ban Flóra és Arany Timi, múltkor pedig Király Viktor mögött dalolt a teljes osztály a Nagy Duettben. Azt pedig elnézem, hogy eme műsorok relatíve későn vannak élő adásban, amikor a gyerkőcöknek már aludniuk kellene. Inkább azt figyelem, hogy – legalábbis látszólag -, a Tv2 törődik a gyerekekkel, akiket felfedezett, ennek pedig nagyon örülök.

  enek.iskolaja

  Amit viszont sajnálok, hogy idén új tanulók lesznek, a tavalyiakból úgy tűnik nem marad senki, pedig elhallgattam volna Flórácskát és Petronellát is. Persze kíváncsi vagyok az új gyerkőcökre is. Tényleg nagyon megszerettem ezt a kedves kis műsort, a hazai tavaszi premierek közül egyértelműen erre vagyok a leginkább kíváncsi. Az alábbi promó videó pedig mindezt meg is erősíti, nagyon profi lett ugyanis, érdemes megnéznetek, azt pedig nagyon remélem, hogy nem csak én várom Az Ének iskoláját :)

  A második évfolyam Április 13-án, vasárnap debütál, így kikerülve a Szombat Esti Lázat. Érdekes lett volna az összecsapás, és biztos vagyok abba, hogy a gyerekek nézettségben “leverték volna” a táncoló celebeket.

  ((Ha a videó nem töltene be, ITT megtekinthető))

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here