Főoldal Hírek “Harry” herceg keres feleséget a FOX új műsorában

“Harry” herceg keres feleséget a FOX új műsorában

6
Oszd meg!

Megkapóan őrült ötlettel rukkolt elő a FOX, a legújabb reality műsorában ugyanis a brit Harry Herceg keres magának párt. 12 kiválasztott amerikai hölgy indulhat a hercegnői címért, akik együtt is lakhatnak a herceggel egy Berkshire-i kastélyban. A műsor az I Wanna Marry “Harry” címet viseli, azaz “Hozzá akarok menni “Harry“-hez”.

Természetesen lesz ám csavar a realityben, aminek a forgatását már be is fejezték. A herceget ugyanis egy Harry-re meglehetősen hasonlító színész, Matthew Hicks alakítja, akinek az is a feladata lesz, hogy meggyőze a tizenkét lányt arról, ő bizony a brit trónörökös. A reality végén a csalafintaságról is lehull a lepel, és így kiderülhet, hogy a győztes lány tényleg szerelmes lett, vagy csak elkeseredetten hercegnő akar lenni.

Ez tipikusan olyan műsornak tűnik, ami egyszeri és megismételhetetlen, ezek után ugyanis kétlem, hogy el tudnának indítani egy hasonszőrű realityt. Maga az ötlet zseniális, de nagyon sok múlik a lányokon – hogy mennyire sötétek -, és persze Matthewn, akinek tökéletesen hoznia kell a brit trónörökös figuráját. A start május 27-én lesz a FOX csatornán. Kíváncsian várom ezt a különös műsort :)

i-wanna-marry-harryA képen Matthew Hicks látható

prince_harryŐ pedig az igazi Harry herceg :)

6 Hozzászólások

    • A forgatást már befejezték, nyilván amíg tartott, nem kürtölték világgá, utána meg már teljesen mindegy volt. ;)

    • Minden reality esetében felmerül az, hogy mennyi benne az igazság, és mikortól kezdődik a beetetés. Szerintem itt is volt forgatókönyv, ami alapján működtek, abban viszont biztos vagyok, hogy a csajok nem tudták a herceg dolgot. Amerikában sok a sötét csaj, több millióan állítják bizonyosággal azt, hogy a Föld csak 8000 éves, és mindezt főiskolán tanítják nekik. Tuti vannak olyan csinos, de “sötét” lányok, akik beveszik, hogy aki brit akcentussal beszél, kastélyban “lakik” és hasonlít egy hercegre, az tényleg egy herceg – pláne ha körülötte mindenki azt mondja nekik, hogy ez így van. Ha megnézed a két képet, tényleg nagy ám a hasonlóság, talán mi is bedőlnénk :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here