Főoldal Érdekességek Címlapsztárok The Originals: Claire Holt a Bello Magazinban

The Originals: Claire Holt a Bello Magazinban

3
Oszd meg!

Claire Holt, a The Originals 25 éves sztárja szerepel a Bello Magazin címlapján, ahová csodaszép fotósorozat készült is róla. A lapban közölt interjúban sok érdekességet közölt: “Imádom a Scandalt, egyike a valaha volt legnagyobb kedvenceimnek. Nagyon szeretek tévézni. Mindig is szerettem. A televízió folyamatosan fejlődik” – nyilatkozta a tévézéssel kapcsolatosan.

Természetesen a The Originals is szóba került, és Rebekah szerepe is: “Szeretem, hogy annyira erős, vad nő, és nem fél kimutatni az érzelmeit. Megvan benne a bolondosság, és vicces is. Szeretem őt alakítani, mert olyan sok elemet építhetek bele karakterbe. Soha nem unatkozom, amikor Rebekah vagyok“.

Mielőtt valóra vált volna a Hollywoodi álom, Holt a Magyarországon is vetített H2O: Egy vízcsepp elég című sorozatban szerepelt, Phoebe Tonkin oldalán. Most ismét egy showban játszhatnak: “Phoebe hosszú idő óta az egyik legközelebbi barátom. Megragadni a lehetőséget, hogy ismét vele dolgozhassak egyszerűen csodálatos.

Claire-Holt-01

Forrás: Just Jared Jr.

3 Hozzászólások

  1. Claire egyszerűen gyönyörű és nagyon tehetséges. Imádtam a TVD-ben, és most is imádom a The Originalsban. :)
    Remélem bezsebel majd pár díjat, meg jó szerepet a jövőben. :)

  2. Nem tudom miért, de nekem egyszerűen nem szimpatikus a színésznő mióta a The Vampire Diaries-ban, majd aztán a The Originals-ban szerepel. Régebbi karaktereit sokkal jobban bírtam, és így őt is. Ebből kifolyólag nem vagyok Rebekah fan.

  3. Ízlések és pofonok :) Nekem a H2O-ban nem volt túl szimpi (igaz, magába a sorozatba sem szerettem bele), a Rebekah-ként viszont elvarázsolt.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here