Főoldal Hírek Megasztár 10: Visszaemlékező műsor a Tv2-n

Megasztár 10: Visszaemlékező műsor a Tv2-n

1
Oszd meg!

Végre, a Tv2 meglépte azt, amire olyan régóta vártam. Megasztár 10 címmel visszaemlékező műsorfolyamot indít, azaz hat részben elevenítik fel az eddigi hat Megasztár évad legszebb pillanatait, dalait. Megtudjuk mi lett a szereplőkkel, majd biztosan mélyen hallgatnak az RTL Klubhoz szegődött Tóth Gabiról, a többieket pedig Tilla biztosan faggathatja.

megasztar10_logo_RGB

Olyan tipikus, jókedvű műsorra tippelem, remélem az is lesz. Plusz tegyük hozzá, jó lesz újra viszontlátni a régi arcokat, azokat is, akik eltűntek a zenei palettáról, mint például Schmidt Barbara az első évadból, vagy Póka Angéla a harmadikból. Bár, azért azt tegyük hozzá, ha megnézzük a többi tehetségkutatót, akkor arányait tekintve még mindig a Megasztár az, ami a legtöbb sikeres előadót adta az országnak. Ha az X-Faktor négy évadát nézzük, nem sokan maradtak fenn a zenei életben közülük, míg ha a Megasztár első négy évadára gondolunk, akkor azért jóval sikeresebb a szórás. Plusz, elég csak A Dal felhozatalát megnézni, ott is erős a Megasztáros fölény. Tehát, ha nézettségben nem is, de minőségben jó volt ez a Megasztár, és tegyük hozzá, várós a hetedik évad – feltéve, ha van még egyáltalán felfedezetlen hang az országban.

A hat részes műsorfolyam március 15-én, szombaton debütál, de a Tv2 sajtóoldalán lévő friss tévéműsor szerint a második rész már vasárnap 16:00-tól, a délutáni matiné keretein belül műsorra, szóval ennyit arról, hogy a Tv2 konkurenciát állítana a Szombat esti láz ellen. No igen, tipikus Tv2-es húzás. Akárhogy is, a visszaemlékező műsornak nagyon örülök, és alig várom, hogy végre elkezdődjön.

megasztar-győztesek-nagy

1 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here