Breaking News: Minisorozatként folytatódik a Hősök

  7
  Oszd meg!

  Négy évvel a Heroes kaszája után az NBC úgy döntött, feléleszti a sorozatot, így a Heroes 2015-ben tér vissza a képernyőkre, egy tizenhárom részes, ötödik évaddal, amit afféle “event/limited series” jelleggel adnak el. Utóbbi jelentése tulajdonképpen az, hogy az évad kapni fog egy lezárást, aztán pedig ha jó lesz a nézettsége, akkor érkezhet majd a folytatás. Hasonlóan, mint a nemsokára debütáló 24 kilencedik évada.

  Az ötödik évadon, ami a Reborn alcímet kapta Tim Kring, az originál kreátor fog dolgozni. Teljesen új főhősök lesznek, de adott a lehetőség, hogy a régebbi karakterek is visszatérjenek. Ami a színészeket illeti, Hayden Panetteire jelenleg a Nashville főszereplője, Masi Oka a Hawaii Five O-ban szerepel, így rájuk nem igazán számíthatunk, de cameóként akár feltűnhetnek ők is, lévén odaát nem szabályozzák olyan durván a színészek felbukkanását egy-egy másik adón. (No igen, Amerikában létezik tévés kultúra is).

  Nagyon örülök ám a Hősök visszatérésének, olyannyira, hogy még idén bepótolom a lemaradásomat, a harmadik évad felénél járhatok. Szóval, mire jön az ötödik évad, addigra én is naprakész leszek. Abban pedig csak reménykedni tudok, hogy idővel más kaszált szériákat is felélesztenek majd, hiszen sok olyan kedvenc van, aminél örülnék a folytatásnak. De erről majd egy külön cikkben nyilatkozom :)

  hereos-s42

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here