Főoldal Hírek Breaking News: Minisorozatként folytatódik a Hősök

Breaking News: Minisorozatként folytatódik a Hősök

7
Oszd meg!

Négy évvel a Heroes kaszája után az NBC úgy döntött, feléleszti a sorozatot, így a Heroes 2015-ben tér vissza a képernyőkre, egy tizenhárom részes, ötödik évaddal, amit afféle “event/limited series” jelleggel adnak el. Utóbbi jelentése tulajdonképpen az, hogy az évad kapni fog egy lezárást, aztán pedig ha jó lesz a nézettsége, akkor érkezhet majd a folytatás. Hasonlóan, mint a nemsokára debütáló 24 kilencedik évada.

Az ötödik évadon, ami a Reborn alcímet kapta Tim Kring, az originál kreátor fog dolgozni. Teljesen új főhősök lesznek, de adott a lehetőség, hogy a régebbi karakterek is visszatérjenek. Ami a színészeket illeti, Hayden Panetteire jelenleg a Nashville főszereplője, Masi Oka a Hawaii Five O-ban szerepel, így rájuk nem igazán számíthatunk, de cameóként akár feltűnhetnek ők is, lévén odaát nem szabályozzák olyan durván a színészek felbukkanását egy-egy másik adón. (No igen, Amerikában létezik tévés kultúra is).

Nagyon örülök ám a Hősök visszatérésének, olyannyira, hogy még idén bepótolom a lemaradásomat, a harmadik évad felénél járhatok. Szóval, mire jön az ötödik évad, addigra én is naprakész leszek. Abban pedig csak reménykedni tudok, hogy idővel más kaszált szériákat is felélesztenek majd, hiszen sok olyan kedvenc van, aminél örülnék a folytatásnak. De erről majd egy külön cikkben nyilatkozom :)

hereos-s42

7 Hozzászólások

  1. Ennek nagyon örülök! Imádtam a sorozatot. Nyár végén elkezdtem újra nézni a sorozatot de a 4 évadot még nem néztem meg. Itt lesz az idő azt hiszem! :) Nagyon szerettem és emlékszem nagyon mérges voltam, amiért nem kapott rendes befejezést..pedig egy 4 évadot megélt sorozatnak igazán kijárt volna…

  2. Én is ugyanígy vagyok vele, hogy kb a harmadik évad közepén akadtam el évekkel ezelőtt. Nyári darába már nem fért bele és a két hetes télibe sem, illetve most hogy az elmúlt két hétben kevés sorozat volt a téli olimpia miatt haladtam másokkal, most kezdtem 8. évad Charmedot, de utána már a Hősök fog jönni a darában, úgyhogy én mire jön ez a mini évad már bőven meg fogom nézni : )

  3. Ez egy nagyon jó hír! Én még tavaly ledaráltam az évadokat, és a 4. évad tényleg nem volt valami jó. Attól viszont kicsit félek, hogy nem a régi szereplők lesznek, és , hogy lesz -e olyan jó..

  4. Én is a 3. évadnál járok és kedvem se volt folytatni mert féltem, hogy rosszul zárták le. Ennek a hírnek a tudatában folytatni fogom. :)

  5. Tibi én annyira örülnék egy Szívek Szállodája folytatásnak, szerintem sokan örülnének, hogy mondjuk 10 év elteltével, hogy tartanak a szereplők, meg ilyesmi.. :D

  6. szerintem az első és második évad nagyon izgalmas lett. a harmadik évad első fejezete szintén nagyon jó volt, de a harmadik évad második fele (4.fejezet) borzasztó érdektelen lett és akkor én is úgy voltam hogy jézusom mi történt… ahhoz képest a 4. évad felüdülés volt (cirkusz téma mindig jó), ütős lezárással, szóval várom az 5. évadot nagyon! BIG YAAY

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here