Főoldal Hírek A Dal 2014 győztese: Kállay Saunders András

A Dal 2014 győztese: Kállay Saunders András

10
Oszd meg!

El se hiszem, hogy ez tényleg megtörtént. Harmadjára csak sikerült :) Persze azt hozzá kell tenni, hogy ehhez kellett a zsűri is, ugyanis ők magabiztosan ragaszkodtak az eddigi döntéseikhez, és az a négy előadó került a legjobb négybe, akiket múlthéten ők jutattak tovább. Most azonban nem is bánom ezt :) Hiszen jól döntöttek – akárcsak a nézők.

kallay-01

Egy olyan dal győzött, amit szeretek, egy olyan előadó, akinek drukkoltam. A nézői voksok által A Dal 2014 győztese Kállay-Saunders András. Harmadjára sikerült neki, de azt hiszem ez volt az a dal, amivel igazán megérdemelte. “Nagyon meg vagyok elégedve, még most sem hiszem el, hogy nyertem” – mondta Kállay.

Úgy érzem, hogy Kállaynak sikere lesz odakint is. Ennek a dalnak van mondanivalója, van üzenete. Nem fog elsikkadni a sok szerelmes dal között. András hangilag profi, a színpadon is tudja mi a dolga. Ez az egész produkció tökéletesen össze van rakva.

Leírhatatlanul boldog és büszke vagyok, hogy Kállay-Saunders Andrást szavaztuk meg győztesnek. Hajrá Magyarország, nemsokára jön az Eurovíziós Dalfesztivál, ahol Kállay remélhetőleg tarolni fog.

kallay saunders andras

10 Hozzászólások

 1. Én is örülök neki hogy ő nyert. Ő méltó képviseli hazánkat Koppenhágában. Két év után végre egy olyan előadó akinek őszintén tudok szurkolni.

  • Nálam ez egy picit több, utoljára Wolf Kati volt az, akinek a dalát őszintén szerettem. Remélem Kállay nagy sikert ér majd el :)

   • Juuuj, én őt se, meg a Compact Disco-t sem kedveltem. Tavaly Alexet igen, bár amiatt kicsit csalódott vagyok, hogy minden ígérete, meg nagy pofája ellenére csak benyelte a bulvár, meg nem is az: ő is könyvet ír, meg hasonlók. Mindegy, a 10. helye legalább klassz volt, András meg most szerepeljen bárhogy, kicsit úgy érzem, nem hoz ránk szégyent, jó a dala, legyen, aminek lennie kell.

 2. Abszolút megérdemelte, és legyen igazad KSA-nak legyen sikere Dániában is. Kivételesen a zsűri és a közönség zömének egyforma volt az ízlése, hogy a többi nem rossz produkció közül ő mehet az EU versenyre.

 3. Talán egyedül vagyok az országban, aki nem igen örül Andrásnak. Persze, megérdemli, a dal szövege is tizteletre méltó és kívánom neki a legjobbakat, de kicsit csalódott vagyok.

  Aztán ki tudja, lehet addigra megtetszik dala.. majd meglátjuk.

 4. Nekem az nem szimpatikus, hogy a kedves zsűri letojta, a nézők akaratát. A Honeybeastra, Pál Dénesre ,és a NLE-re gondolok. Dénes, és utóbbi kiütötte volna Saunderst. Ennyi a titok,hogy miért is volt felesleges szavaznia, annak aki mást akart. Nem tudom elhinni,hogy a többség őt akarta. Nekem kezdetek óta nagyon antipatikus, ellenszenves, buta és nagyképű. A tekintete is üres. Mondjuk itt mindenki isteníti, bocsi én azt hittem a dal versenyzett, nem az előadó. Nekem a dal se jött be.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here