A Dal 2014 győztese: Kállay Saunders András

  10
  Oszd meg!

  El se hiszem, hogy ez tényleg megtörtént. Harmadjára csak sikerült :) Persze azt hozzá kell tenni, hogy ehhez kellett a zsűri is, ugyanis ők magabiztosan ragaszkodtak az eddigi döntéseikhez, és az a négy előadó került a legjobb négybe, akiket múlthéten ők jutattak tovább. Most azonban nem is bánom ezt :) Hiszen jól döntöttek – akárcsak a nézők.

  kallay-01

  Egy olyan dal győzött, amit szeretek, egy olyan előadó, akinek drukkoltam. A nézői voksok által A Dal 2014 győztese Kállay-Saunders András. Harmadjára sikerült neki, de azt hiszem ez volt az a dal, amivel igazán megérdemelte. “Nagyon meg vagyok elégedve, még most sem hiszem el, hogy nyertem” – mondta Kállay.

  Úgy érzem, hogy Kállaynak sikere lesz odakint is. Ennek a dalnak van mondanivalója, van üzenete. Nem fog elsikkadni a sok szerelmes dal között. András hangilag profi, a színpadon is tudja mi a dolga. Ez az egész produkció tökéletesen össze van rakva.

  Leírhatatlanul boldog és büszke vagyok, hogy Kállay-Saunders Andrást szavaztuk meg győztesnek. Hajrá Magyarország, nemsokára jön az Eurovíziós Dalfesztivál, ahol Kállay remélhetőleg tarolni fog.

  kallay saunders andras

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here