Főoldal Érdekességek Érdekességek Star-Crossed: 6 érdekesség Matt Lanterről

Star-Crossed: 6 érdekesség Matt Lanterről

1
Oszd meg!

Újra megnéztem a Star-Crossed pilotját, de ezúttal magyar felirattal. Másodjára is annyira bejött, mint első alkalommal, így már most nagyon várom a második részt. Ezt megkönnyítve lefordítottam a People Magazin cikkét, ami hat érdekességet osztott meg Matt Lanterről.

Star-Crossed

#01 – Star Wars Mánia
Afféle Star Wars geek-ként aposztrofálnám magam, szóval, jó showba kerültem” – utalt a színész arra, hogy a Star Wars: Clone Wars rajzfilmben ő lehetett Anakin Skywalker szinkronhangja. Gyakran megnézi a History Channel ufós témájú műsorait is, ezért is érzi jól magát a Star-Crossed főszerepében. Ráadásul abban is hisz, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban: “Nem vagyok biztos abban, hogy pici zöld idegenek nagy fejjel, de annyi bolygó és olyan sok csillag van, és őszintén szólva nem lennék meglepve, ha lenne valahol élet“.

#02 – Dolgozott az Atlanta Braves-nél
Két évadon át voltam denevérfiú. Reméltem, hogy miután csináltam ezt a denevér fiús dolgot, feljebb léphetek az irodákig, aztán valamilyen minőségben a baseball körül lehetek, és kaphatok érte fizetést. Ha nem lennék színész, akkor valószínűleg megpróbálnék munkát találni a Bravesnél” – mondta a színész. Aki pedig nem tudná, az Atlanta Braves egy baseball csapat.

Matt Lanter 02

#03 – Spiritualitás
Hiszek a Bibliában és hiszek Jézusban. Ez egy kiemelt része az életemnek” – nyilatkozta Lanter. – “Nehéz néha navigálni a Hollywoodi életstílus és a keresztény-lét között“. Csak ne hívjuk őt vallásosnak. “Nem nagyon szeretem a világ vallásait. Számomra azok csak szabályok és előírások, és pénzt kell fizetni azért, hogy imát küldhess. Őszintén, ez nagyon furának tűnik számomra”.

#04 – Majdnem ő lett Troy a High School Musicalban
Az utolsó körben voltam Zac Efron szerepéért a High School Musicalben” – osztotta meg Lanter”. – “Emlékszem, a casting procedúrák vége felé már csak kevés pár volt. Zac és Vanessa Hudgens voltak egy pár, én pedig Diana DeGarmóval, az American Idlból. A végén nem minket választottak, ami engem összetört, de nyilvánvalóvan jól döntöttek Zac mellett, mert végül nagyon sikeres lett, és ő most már szuper híres“. Hm, érdekes elképzelés lenne Troy Bolton, mint Matt Lanter, de kétségkívül megnéztük volna őt is a szerepben.

lannie

#05 – Más nőkkel smárolni a képernyőn
A feleségemmel beszélgettünk a 90210-ről, és viccelődtünk azon, hogy mennyi nőt csókoltam meg a sorozatban, de 25-nél elvesztettük a fonalat. Ez rentegeg! Nem mondhatom azt, hogy nem élveztem volna a legtöbbet… Természetesen most már házas vagyok, szóval, a feleségem a kedvenc csókpartnerem” – mesélte Matt. No igen, Liam karaktere kétségkívül nagy nőcsábász volt, át is ment a 90210 összes főszereplőjén – leszámítva Adriannát.

#06 – Ha nem lenne világos: boldog házas!
Nyolc hónappal ezelőtt vette feleségül kedvesét, Angela Stacyt. Lanter azt mondta úgy érzi, mintha még mindig nászúton lennének: “Szórakozunk, élvezzük az életet, élvezzük egymást és megpróbálunk utazni is egy kicsit” – mondta Lanter, aki nejét egy romantikus Bahamai utazásra is elvitte. – “Számomra ő az igazi, és nem tudnám elképzelni az életem nélküle. Szeretem őt azért, aki. És a hab a tortán? Ő szuper dögös“.

Matt Lanter 03

1967 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

1 hozzászólás

  1. Bár gondolom nem lehet túl nagy a metszete a Media Addict és a sportrajongók halmazának, azért nekem feltűnt ez a “denevérfiús” dolog… :-)
    Egy baseball csapatnál a batboy az a srác, aki az ütőket hozza-viszi a játékosoknak, amolyan lótifuti meló. (Ugye a bat az egyrészt valóban jelenthet denevért, de ebben a szövegkörnyezetben a baseball bat = baseball ütő.)
    Talán ütőhordónak lehetne lefordítani, vagy hasonló munka a labdaszedő, esetleg arra is átírhatod, nem hiszem, hogy sokan belekötnének :-)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here