Főoldal Hírek Revenge: Eredet történet képregényben

Revenge: Eredet történet képregényben

1
Oszd meg!

A Marvel bejelentette, hogy akárcsak a Once Upon a Time, úgy a Revenge is képregény formájában hódíthat. A megjelenést 2015 őszére szánják – jelentette be az USA Today újságban. A címe Revenge: The Secret Origin of Emily. A történet Emily Thorne korai éveire fog koncentrálni: “Szétvet minket az izgalom, hogy elmondhassuk a történetnek azon részeit, mielőtt az a rejtélyes nő felbukkant volna a pilotban, teljesen másként, kidobván a fiatalkorúak börtönéből, amikor bosszút forral az apja miatt” – nyilatkozta Sunil Nayer, a Revenge executive producere.

EMILY VANCAMP

A képregény tehát azon időszakot ölelné fel, amiről a három évadban már szó esett, tehát magára az útra, ahogy Emily bosszút esküszik, Takeda iskolájában tanul harcművészeket és bosszúállási taktikát, és így tovább. Sajnálom, hogy az ötletet képregényben, és nem regényben képzelik el, utóbbi jobban megmozgatná a fantáziám, de így is látok lehetőséget ebben a nem hétköznapi eredettörténetben.

Ami pedig magát a sorozatot illeti, az ABC Március 9-én hozza vissza a showt, vasárnaponként fog futni az Egyesült Államokban, de az este kilences sávban próbálják meg sikeressé tenni. Ha ott is hozza az 1.6-os demót, akkor nem lesz gond a negyedik évad berendelésével.

revenge 1

1451 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

1 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here