Főoldal Érdekességek Interjú Exkluzív: Interjú László Attilával, a Csillag Születik győztesével

Exkluzív: Interjú László Attilával, a Csillag Születik győztesével

5
Oszd meg!

A Csillag Születik harmadik évadát nyerte meg az Erdélyből származó László Attila, aki így az egyik legfiatalabb hazai tehetségkutatós győztessé avanzsált. Az évek múltak, Attila azonban továbbra is zenél, emellett – ahogy ő is mondta -, éli a tinédzserek mindennapi életét. Attilával többek között zenéről, a dalairól és kedvenc előadóiról beszélgettem.

laszlo-attila-02

– Sok idő eltelt már, mióta megnyerted a Csillag Születiket. Szerinted mennyire befolyásolta ez a győzelem a személyiségedet? Nem érzed úgy, hogy a korai sztárság mondhatni elvette a gyerekkorod egy részét?

Gyerekkorom óta szeretek énekelni, 10 éves korom óta zongorázok. A Csillag Születik valóban nagyon megváltoztatta az életem, de a személyiségemet alapvetően nem. Szerintem, ha nem lett volna a műsor, akkor is zenével foglalkoztam volna. Nagyon szeretem, ez az életem, és ha nem csinálhatnám, hiányérzetem lenne.

– Komolyabb személyiségnek tűnsz, mint a kortársaid. Szerinted ehhez a zene szeretetének van köze?

Valóban nagyon szeretem a zenét, nagyon sok szabadidőmet rá is áldozom, de mellette én is élem a tinédzserek mindennapi életét.

– Apropó, zene. Több mint egy év távlatából mi a véleményed a debütáló dalodról, a Ha elfogy a levegő-ről?

A Ha elfogy a levegő egy nagyon kedves dal számomra. A nagy lemezem címadó dala, amit Krenyiczky Ervin zeneszerző barátom írt, aki azóta is sok mindenben támogat.

laszlo-attila-01

– A napokban Krizbai Tecával koncerteztél Majosházán, jó látni, hogy összetartotok.

Már a verseny alatt is nagyon jó barátságba kerültem Krizbai Tecával és azóta is tartjuk a kapcsolatot. Az ő személyében egy nagyon jó barátra leltem.

– Azt tudjuk rólad, hogy Elvis Presley a legnagyobb zenei példaképed. Rajta kívül kinek a munkásságára tekintesz követendő példaként?

Valóban Elvis a legnagyobb példaképem, de Tom Jonest, a Beatlest, vagy Robbie Williamst is nagyon szeretem, a magyarok közül pedig Máté Péter, Balázs Fecó és Demjén Ferenc zenéjét is követendő példának tekintem.

– Nemrég azt nyilatkoztad, hogy már saját dalokat is írsz, emellett gyönyörűen zongorázol. Mikor hallhatjuk meg valamelyik saját dalodat?

Valóban elkezdtem saját dalokat írni, ami nagyon ösztönöz, és egyre jobban foglalkoztat. A zongorát sem hanyagolom, naponta zongorázom, a dalokat is azon szerzem. Már van saját dalom, amit remélem, hogy minél hamarabb hallani is fognak.

– Hogyan tudod összeegyeztetni az iskolát, és a zenei karriert? Mit tervezel a későbbiekben?

Eddig sikeresen megoldottam, tavaly már előrehozottan leérettségiztem angol nyelvből és ének-zenéből. A későbbiekben is szeretném folytatni a tanulmányimat és minél többet foglalkozni zeneszerzéssel, valamint énekléssel.

– Annak idején Erdélyből érkeztél egy budapesti tehetségkutatóba. Szerepel a terveid között az, hogy kipróbáld magad másutt is?

Természetesen vannak terveim a jövőre nézve is, minél több lehetőséget szeretnék megragadni.

Köszönöm a beszélgetést.

laszlo-attila-04

4500 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

5 Hozzászólások

  1. Nagyon szimpatikus fiú, a dal is jó. Csak az baj, hogy mostanság ez a stílus nem “trendi”. De talán jobb is.

  2. Egy olyan értékes, emberi tulajdonságokkal rendelkező fiatal fiú Attila, aki a korát meghazudtoló komolysággal áll a hívatása magaslatán! Nagyon szerény, udvarias, közvetlen, vidám és intelligens tehetséges fiú vagy, aki még nagyon jóképű, és csinos! Kívánom, hogy az álmaid valóra váljanak, a legjobb úton jársz:) Maradj önmagad….irány a csúcs! A jövő Neked dolgozik :)

  3. Hála égnek nem lesz folytatása a Csillag születiknek.. Kolosi mondta, hogy színvonalon aluliak voltak a produkciók.

      • Mármint nem volt elég jelentkező és nem is fog elindulni. De szerintem nem fognak ezért sírni az emberek. Az X-Faktor is felesleges pár évad után, a ValóVilágot meg meg sem említem.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here