Főoldal Érdekességek Szexi Pasik Sweet Valentine: 14 pasi, akire megéri “várni”

Sweet Valentine: 14 pasi, akire megéri “várni”

7
Oszd meg!

A Just a Boy In a Motion blogon találtam egy érdekes listát, amin 14 pasi szerepelt, “akikre várva megéri idén egyedül lenni Valentin Napon“. Érdekesnek találtam a listát, és úgy voltam, hogy ilyen nekem is kell, így Dani engedélyével elkészítettem a sajátomat. Igaz, picit módosítottam rajta, ugyanis csak külföldi hírességek kerültek be a szórásba, annak jobb a feelingje.

Azt mindenképpen ki kell jelentenem, hogy ez egy “most” lista, azaz ha tegnap csináltam volna, vagy teszem azt holnap reggel válogatnám az urakat, akkor Matt Lanteren kívül nem biztos, hogy sok állandó pasi szerepelne a listán. No de sok a duma, úgyis a pasikra vagytok kíváncsiak :)

ALEX PETTYFER

Alex Pettyfer

COLTON HAYNES

colton haynes

DARREN CRISS

darren criss

DYLAN O’BRIEN

dylan o'brien

JENCARLOS CANELA

Jencarlos Canela

JONATHAN GROFF

jonathan groff

KEVIN ZEGERS

kevin zegers

MATT BOMER

matt bomer
MATT LANTER

matt.lanter

NICK ROUX

Nick Roux

STEVEN R. McQUEEN

steven r mcqueen

TOM DALEY

DIVING-GBR-DALEY-BRITAIN-PEOPLE-FILES

TYLER POSEY

MTV Movie Awards 2013

WILLIAM LEVY

william levy

3661 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

7 Hozzászólások

    • Rékka remélem nem sértődsz meg, de számomra Ian kicsit öreges, valahogy meglátszik rajta a kor, vagy nem tudom, ott van Daniel Gillies idősebb mint Ian és mégis fiatalosabbnak néz ki, de lehet ez az én meglátásom.

  1. Én azért Joseph Morgant és Daniel Gilliest is ide raknám, lehet nincs izom testük, de az arcuk olyan markáns olyan férfias, hogy megérdemlik az idevaló helyezést, egy két pasival én sem értek egyet.

  2. Colton Haynes, Dylan O’brien, Jonathan Groff, Matt Bomer, Steven R. McQueen, (néha Tyler), William Levi *.* + Julian Morris, Tyler Blackburn (hosszú haj ellenére is), Austin Butler, éés ne verjetek meg, de NPH, David Burtka és Ed Westwick :D De azért Dylan a favorit…ohh! és a Carver ikrek!!
    Eddig én is hiányoltam volna Ian-t, aztán megláttam ezt: http://pickthedayenjoyit.tumblr.com/post/76640534330

  3. Rengeteg pasi kimaradt, ha most csinálnám a listát, tuti nem ugyanaz a 14 lenne, mint amelyik kint van. Sok a sorozat, sok a film, sok a színész, és a legtöbb igencsak mutatós :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here