Főoldal Oldal Blog 6 éves lett a Media Addict!

6 éves lett a Media Addict!

13
Oszd meg!

Nagy nap ez a mai, ugyanis pontosan hat évvel ezelőtt indult útjára a Media Addict. Amikor megnyitottam az oldalt, fogalmam sem volt arról, hogy mivé fejlődik majd. Büszke vagyok ám, de nem csak magamra, hanem mindenkire, aki segít életben tartani az oldalt, hiszen elhihetitek, ha nem látogatná senki, én sem hiszem, hogy csinálnám.

media-addict-unnep

Hat évesnek lenni pedig nagyon jó dolog, és leginkább azért, mert az elmúlt egy évben fenekestül felfordult körülöttem a világ. Azért is mondom ezt, mert megnyertem az Aranymosás Irodalmi Pályázatot, és pont ma küldtem el a végleges kéziratom a szerkesztőmnek, akivel hamarosan indul a közös munka. Szintén friss dobás, hogy a Magyar Könyvek Viadala szervezése mellett bekerültem a Blogturné Klub tagjai közé is. Plusz az Alexandra Kiadó magazinja is közölt velem egy interjút, itt a scannelt verzió: 1. oldal + 2. oldal. Zajlik az élet :)

Ami a Media Addictot illeti, a folytonos design váltások ellenére stabil maradt az oldal, ráadásul egy év alatt megkétszereződött a látogatottság, szóval, sok az újonc, üdv néktek újra :) Volt sok élő blog, meg egy csomó olyan dolog, ami remélem érdekességként szolgált a számotokra.

Nem is rizsázok tovább: a Media Addict hat éves lett, aztán jövőre jöhet a bűvös hetes :)

13 Hozzászólások

  1. Boldog Születésnapot a blognak :) 6 éve? Repül ám az idő. 2 éve találtam ide kb, eleinte csak csendes olvasó voltam, most már azért merek hozzászólni is. :P

  2. Gratulálok a hat évhez én kb 2 éve olvasom rendszeresen a blogot. Kívánok még sok ilyen évfordulót.

  3. Szia Tibi! :)
    Hatalmas nagy gratuláció ehhez a hat évhez, és remélem még kétszer ennyit is megél a blog. Én is lassan két éve olvaslak, ha nem több ideje. :)
    További sok sikert! <3

  4. @Mary: Ne is mond, tele van tejfogakkal a lakás :D

    Köszönöm ám, a sok köszöntést, és külön jólesik látni, hogy mióta látogatjátok az oldalt :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here