Főoldal Multimédia Video A Dal: Megjelent Király Viktor új videoklipje

A Dal: Megjelent Király Viktor új videoklipje

6
Oszd meg!

Tegnap debütált a VEVO-n Király Viktor és az amerikai rapper, DMC dala a VEVO-n, a Running Out of Time. Ami a klippet illeti, számomra ez a stílus túl sok, nem szeretem, ha valami ennyire nagyon de nagyon színes. Viszont ahogy adalszöveg feliratai megjelennek, az zseniális, ahogy Viktor is jópofa a klipben. A dalba viszont beleszerettem, igaz, meg kellett hozzá hallgatnom párszor.

kiraly.viktor.running.out.of.time

Úgy hallgassátok ám a dalt, hogy perpillanat úgy tűnik, Király Viktor a legesélyesebb arra, hogy képviselje hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon. A Dal c. műsorban ez kapta ugyanis a legtöbb, azaz a maximális 40 pontot a zsűritől, ami pedig az akkusztikus verziós szavazást illeti, Viktor bizony ott is diadalt aratott. Ergó, ha a közönség, és a zsűri is szeret egy dalt, akkor elég nagy ám az esély arra, hogy kijussanak vele az Eurovízióra – hacsak a ByeAlex-faktor faktor közbe nem szól.

Mindenesetre, én tökéletesen elégedett lennék azzal, ha Viktor utazna Dániába. És ti?

kiraly.viktor.running.out.of.time3

1918 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

6 Hozzászólások

  1. Hála Istennek. Tavaly azt írtad Pál Dénes és Agárdi Szilvi képviselheti Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, szóval remélem, Király Viktor is max annyira kerül tűzközelbe, mint ők ketten.
    Mondjuk még inkább ő, mint a tesója, de akkor se.

    • Azt azért még azelőtt írtam, hogy lementek volna az élő adások, és láttuk mennyire szerencsétlenül hamisak azok ott kedden. Most viszont látszik, hogy a zsűri és a közönség is első helyre voksolta valamilyen formában Viktort.
      De jövőhéten kiderül, igazam volt-e. ha nem a Depresszió megy, én már győztem :D

  2. Nekem az akármennyi dalból, ami volt idén alig tetszett valaki, de, aki okés volt, az semmi oda való nálam. Ez is tetszik, de kb. a 30-40 dalból, ami kint lesz, abból 20 ugyanilyen. Ezért is nem jó oda ez a dal. Igazából szerintem az ideiből egyik sem. Még jó, hogy nem én döntök, mert nem indulnánk. :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here