Főoldal Hírek Un-Real: Freddie Stroma lett a kamu Nagy Ő

Un-Real: Freddie Stroma lett a kamu Nagy Ő

0
Oszd meg!

A Lifetime csatorna berendelte tíz epizódra sorozatnak a Buffy, a vámpírok réme társ-készítőjének, Marti Noxonnak az új produkcióját, ami az Un-Real címet kapta. A fekete komédia a randizós, “Nagy Ő” típusú műsorok kiparodizálásra lesz hivatott, de persze egyórás dramedyről szól a csatorna kommunikációja. Tulajdonképpen az is elképzelhető, hogy csak igyekeznek megmutatni azt a valóságot, ami a hasonszőrű műsorok kulisszát jellemzik, személy szerint remélem, hogy inkább ez a vonal lesz a domináns.

Az Un-Real teljesen más, mint bármi ma a televízióban. Ez egy kiváló és originál show, mi pedig nagyon örülünk, hogy Marti Nixon egyedülálló sorozata lesz a Lifetime első produktuma, amit az A&E Stúdió készíthet el” – nyilatkozta a szériáról Rob Sharenow, a Lifetime csatorna ügyvezető alelnöke és vezérigazgatója.

shiri-appleby

A főszerepben a Shiri Appleby (Roswell, Life Unexpected) által alakított Rachel áll, aki a “Nagy Ő-típusú” randis műsor egyik alkalmazottja, és az a feladata, hogy arra ösztönözze a versenyzőket, minél botrányosabb és felháborítóbb dolgokat mondjanak, amivel természetesen a nézettséget generálhatnak. Rachel főnökét alakítja Megy Price (Rules of Engagament). A Nagy Ő, azaz mindenki vágyálma a Freddie Stroma (Pitch Perfect) karaktere lesz, a a résztvevő csajok között pedig megtalálható Arielle Kebbel (The Vampire Diaries) is. Ó, és a cameraman Rachel exe lesz, akit Josh Kelly alakít.

Öröm az ürömben, hogy az Un-Real berendelésével viszont lőttek Alica Silverstone tévébe való visszatérési esélyeinek, ugyanis a HR. pilotját passzolta a Lifetime.

Ami engem illet, nagyon kíváncsi vagyok az Un-Realra, leírás alapján szimpatikusnak tűnik, ráadásul Shiri Appleby, a nagyon dögös Freddie Strome no meg Arielle Kebbel is bőven elég lenne ahhoz, hogy adjak a sorozatnak egy esélyt. Remélem nyáron már be is mutatják.

Freddie Stroma

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here