Főoldal Hírek Új Sorozatok: Mystery Girls & Young and Hungry

Új Sorozatok: Mystery Girls & Young and Hungry

1
Oszd meg!

Két új sorozattal jelentkezik az ABC Family, amiket vélhetően a nyáron mutatnak be a nagyérdeműnek. Az új szériákban jól ismert tévésztárok térnek vissza új szerepben, és úgy tűnik mindkettő nagy dobás lehet – nézettségben, és minőségben egyaránt. Az újoncok tíz epizódos berendelést kaptak első ízben, ami a nézettségi siker esetén bővülhet +10-12 résszel.

Izgatottan várjuk, hogy a komédia-márkánkat két sorozattal bővítsük, építvén ezzel a szilárd jelenlegi tartalmat, a Melissa & Joey-t, és a Baby Daddy-t” – nyilatkozta Kate Juergens, az ABC Family programozási igazgatója, majd hozzáfűzte – “A nézők is izgatottak, hogy Tori Spelling és Jennie Garth visszatérnek a tévében, ráadásul újra együtt, és beleszeretnek majd a Young & Hungry sztárjába, Emily Osmentbe is. Ezek a komédiák remek szórakozást hoznak nekünk, új karaktereket és hangos nevetést

mystery-girls

A Mystery Girls főszerepében a Beverly Hills 90210 két sztárja, Tori Spelling és Jennie Garth látható, a történet pedig enyhe összhatást mutat a saját életükkel. Ugyanis Charlie Contour (Garth), a külvárosi háziasszony és édesanya, és Holly Hamilton (Spelling) a ’90es években élték a fénykorukat, mint tévésztárok. Életük akkor változik meg ismét, amikor Nick, a két nő fanatikus rajongója a tévében bejelenti, hogy újra össze kéne hozni a nagy duót, akik a valóságban is meg tudnák oldani a bűnügyeket. Holly és Charlie végül belemegy az ötletbe… A történet Tori Spelling fejéből pattant ki, a pilot forgatókönyvét Shepard Boucher jegyzi.

A Young & Hungry c. újoncban két világ csap össze, amikor Josh, a fiatal és gazdag vállalkozó találkozik Gabival, a harcias tini gasztro bloggerrel, akit végül a személyes szakácsává léptet elő. A sorozat főszerepeiben Emily Osment (Hannah Montana), Jonathan Sadowski (Shit My Dad Says), Kym Whitley (Animal Practice) és Annie Potts (GCB) látható. A széria executive producerei közé tartozik Ashley Tisdale is, a pilot forgatókönyvét David Holden jegyzi.

young-and-hungry

2183 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

1 hozzászólás

  1. A Mystery Girls már akkor felkeltette az érdeklődésemet, mikor az ötlete felmerült, ráadásul Jennie Garth neve hallatán még inkább felkaptam a fejem. Lassan 10 éve az egyik kedvenc színésznőm. Szerintem nem fogok csalódni. A másik sorozat egyelőre nem fogott meg, de ismervén magamat, tuti belenézek :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here