Főoldal Oldal Blog Mindenféle: Háttérképnaptár, Interjúk, Hírek & Novella

Mindenféle: Háttérképnaptár, Interjúk, Hírek & Novella

1
Oszd meg!

Több olyan dolog történt januárban, amiről szerettem volna egy-egy külön bejegyzést írni, de úgy voltam vele jobb, ha elintézek mindent egyben. Szóval, itt az összesítő post, aminek a végén természetesen megtalálható a februári háttérképnaptár is. Tehát, ez történt velem és a bloggal januárban:

  • Gőzerővel zajlik az általam szervezett Magyar Könyvek Viadala. Szerencsére sikeres lett, már több, mint 16 ezer szavazat érkezett. Könyvsorsolás is lesz/van az oldalon a kiadók jóvoltából, ráadásul az olvasói/szerzői visszajelzések nagy része is pozitív. Nagyon örülök ám, mert a magyar könyvek megérdemlik a támogatást.
  • Haszon Zsófia, a PécsMa.Hu munkatársa készített velem interjút, ami elsősorban a Magyar Könyvek Viadalát érinti. Szintén a viadal kapcsán válaszoltam Nagy Gergely újságíró kérdéseire, ami az Alexandra Kiadó lapjában lesz majd elolvasható nyomtatásban, tippre a hó elején.
  • Érkezett ám még egy interjú felkérés, méghozzá állandó olvasónk, N. jóvoltából, aki vadonatúj blogján, a “The Female Rebel”-en kérdezett. Az interjúban szóba került többek között a blog múltja is, és mivel N. kérdezett, ezért néhol meglepően őszinte válaszokat adtam.
  • Így írok én – az Aranymosás oldalára felkerült az egyik novellám, az “Álmodj a kisangyalokkal”, ami napjainkban játszódik, és egy mélyszegénységben élő anyáról s fiáról szólt. Remek szülinapi ajándék volt a kikerülés, ráadásul a hozzászólások is megmelengették a szívemet. Best Birthday Ever :)
  • Habár érdekes kitérő volt ez a három interjú, az én terepem mégis az, ha én vagyok a kérdező, éppen ezért mondom vidáman, hogy nemsokára több interjú is lesz a blogon, sőt, a közkedvelt Más/Kép rovat is folytatódik. Ha úgy érzed, szeretnél a Más/Kép keretein belül beszélgetni velem, írj bátran. Sok minden lehet ám érdekes :)
  • A Media Addict az utóbbi pár napban csökkentett üzemmódban funkcionált, ennek az oka, hogy részt veszek pár projektben, ami elég időigényes, de most már lassan szintre kerülök, úgyhogy igyekszem tartani a napi három post mennyiséget.
  • Többen írtátok privát üzenetben, hogy zavaróan sok a reklám az oldalon. Most, hogy már fizetős tárhelyen van a Media Addict sajnos kénytelen vagyok elhelyezni őket, de így sem nagyon jön össze a tárhelyrevaló. Mindenesetre azoknak, akiket a reklámok nagyon zavarnak azt tudom javasolni, izzítsák be az AdBlock plugint, ami Firefoxon és Chrome-on elérhető, így az összes reklámot letiltja a böngésző, nem csak a Media Addicton, hanem a többi oldalon is.

grant-gustin-1280-960

Válaszd ki a megfelelő méretet -> 1366*768 | 1280*960 | 1280*800 | 1024*768

A végén pedig ahogy ígértem, íme, a háttérképnaptár, amire Grant Gustin került. Igaz, hogy a srácnak most nincs aktuális sorozata, de ez a cuki kép egyszerűen üvöltött, hogy felkerülhessen a naptárra – remélem ti sem bánjátok :)

1 hozzászólás

  1. Cuuuuuki Grant Gustin! <3 Ez a csávó olyan édes, hogy őt kérem desszertnek legközelebb kajálás után.
    Majd ha lesz valami a Flashről, kapunk róla hírt? :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here