Főoldal Hírek Csillagainkban a hiba: Megjelent az első előzetes

Csillagainkban a hiba: Megjelent az első előzetes

8
Oszd meg!

John Green legszomorúbb, és egyben legcsodálatosabb könyve a Csillagainkban a hiba, amiből már elkészült a filmverzió. A főszerepben Shailene Woodley és Ansel Elgort látható, akik együtt játszanak a Veronica Roth könyvéből készült “A Beavatott” filmadaptációjában is.

csillagainkban.a.hiba

A Csillagainkban a hiba két fiatal történetét meséli el. Hazel rákkal küzd, az orvosok pár évet jósolnak neki csupán, ám egy új csodagyógyszer egy kicsivel több időt adott neki. Nem várt fordulat következik be Hazel életében, amikor megismerkedik a tökéletes Augustus Waters-szel, akivel nem sokáig lehetnek együtt.

„Néha elolvasunk egy könyvet, és az eltölt ezzel a különös, biblikus rajongással, és szent meggyőződésünk lesz, hogy az összetört világot nem lehet újra összerakni addig, amíg minden élő ember el nem olvasta azt a könyvet. Azután vannak olyan könyvek…., amelyekről nem lehet beszélni másoknak, olyan különlegesek, ritkák és a tieid, hogy az érzelmeidet reklámozni árulásnak tűnik.”

A filmadaptáció első promóciós videóját a The Today Showban mutatták be, majd pár órával később a teljes trailer látható volt az interneten. A regény magyarul már megjelent a Gabo kiadó gondozásában, a film pedig június 6-án debütál a mozikban.

Sajnos én még a könyvet nem tudtam elolvasni, de csak idő kérdése, hogy megtegyem. Nagyon régóta a várólistámon van, és tudom, hogy nagyon fogom imádni. Egy biztos, mielőtt megjelenne a film sort fogok keríteni rá, mert hihetetlenül kíváncsi vagyok erre a könyvre.

(Deszy jóvoltából magyar felirat is található a videó alatt, kapcsoljátok be a képaláírás funkciót)

8 Hozzászólások

 1. Mindenképpen olvasd el a könyvet, nálam tavaly megkapta az első helyezést:) Az egyik legszebb történet:) Éljen Augustus Waters:):)

 2. Imádtam a könyvet, zokogtam rajta kb, de ennek a srácnak olyan ellenszenves feje van, hogy inkább attól tudnék sírni, hogy az egyik kedvenc könyvemből ez lesz… bár azért előre látom, hogy a filmen is sírni fogok…

 3. Áááá, milyen film ez, Tris összejön a bátyjával!! :D

  (Viccet félretéve, nekem a könyv nagy kedvenc, a trailer nem volt túl meggyőző, és baromira idegesít, hogy már a harmadik könyvfeldolgozásban van ugyanez a csaj (Spectacular Now, Divergent, TFioS).

 4. Vicces, mert ez volt az a könyv, amiért úgy gondoltam nem fizetek, hanem vagy kikölcsönzöm, vagy letöltöm. Letölteni letöltöttem, de nem kezdtem bele, és rá két napra, megkaptam ajándékba.
  Egy bajom volt vele, hogy giccses nekem a borító, de komolyan ez az a könyv amiért megéri fizetni. Azóta mindig elkések mindenhonnan, mert úgy vagyok vele, hogy végtelen időm van elkészülni, ugyanis mennyi végtelen van belesűrítve már egy adott percbe. :)

  A trailer igazából engem sem fogott meg annyira, ha nem olvastam volna a könyvet nem hinném, hogy ugyanilyen izgatott lennék. És bár nekem semmi bajom nincs sem Shaival sem Ansellel, szerintem egyikük sem való főszereplőnek. Valahogy nem illenek rá, de aztán meglátjuk.

  Amúgy Tibi tervezel erről a könyvről kritikát? Érdekelne a véleményed róla. :)

  • Nagyon szeretném elolvasni a könyvet, amint tudom be fogom szerezni :) Szeretem az ilyen sztorikat, ez pedig különösen jó lehet.

 5. nekem tetszik az előzetes alapján a film biztos hogy jó filmet kapunk
  viszont egy dolog rögtön beugrott az előzetes közben nekem hogy kicsit olyan mintha a most jó című film lenne csak más szereplőkkel ami nem zavaró vagy ilyesmi csak ez jutott eszembe

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here