Oláh Ibolya: Kiküldenétek őt az Eurovízióra?

  21
  Oszd meg!

  Szombaton ment le “A Dal” első elődöntője, ami bebizonyította számomra azt, amit eddig is sejtettem: Oláh Ibolya egyszerűen frenetikus, perpillanat pedig annak örülnék a legjobban, ha ő képviselné hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon. Igazán büszke lennék rá, ha Oláh Ibolya állna ott Magyarország színeiben.

  a-dal-olah-ibolya

  Engem nem érdekel Ibolya szexuális orientációja, a bőrszíne de még a nyaktetoválása sem. A hangja a fontos, ami rekedtes, csodálatos, és mindig, minden körülmények között tiszta és jól felismerhető. De még ennél is fontosabb a dala, ami az “Egy percig sztár” címet viseli. Annyira szerethető, dallamos, slágeres de ami igazán a mennybe viszi, az a dalszöveg. Ibolya ugyanis a tehetségkutatók sokasága ellen emelte fel a hangját, és azokról énekelt, akik egy percig sztárok, hogy aztán elfeledjük őket.

  Daláról a Divatikonnak e-képpen nyilatkozott: “Ha megfigyeljük az utóbbi tíz évben folyamatosan mentek ezek a műsorok. Sajnálom ezeket a fiatalokat… A mennyiségre mennek, és nem a minőségre. Ne gyártsuk, mint a droidok a szalagon a tucatnyit, mert abból szerintem sok van, és ez a dal erről szól. Egy percig lehet sztár valaki, vagy mindenkiből lehet sztár? Senkit nem akarok megbántani, csak egy olyan kényes téma ez. Úgy gondoltam ezt ideje egy kicsit megírni.

  a-dal-2014-olah-ibolya

  Ibolya tehát fontos dolgokról énekel, végre, nem a szerelem a központi téma, vagy a csajozás/pasizás, hanem azok az emberek, akik elérik az álmaikat, hogy aztán percek alatt elveszítsék a reflektorfényt. Nagyon büszke lennék ám, ha Ibolya győzne, és arra is, ha ebből a dalból is rádiósláger lenne. Ha még nem hallgattad meg a dalt ezen a linken megteheted, illetve itt van a szombat adásban elhangzott produkció egy részlete, a teljes előadás itt látható.

  Nektek tetszett Ibolya előadása? Mit gondoltok a dalról?

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here