Főoldal Multimédia Video Pretty Little Liars: Íme, Lucy Hale videoklipje

Pretty Little Liars: Íme, Lucy Hale videoklipje

2
Oszd meg!

Tudtátok, hogy Lucy Hale eredetileg énekesnőnek készült, majd utána pártolt át a színészethez? Ó, és milyen jól tette, de az még jobb, hogy egyszerre műveli a kettőt. Hale már pár éve bejelentette, hogy megjelentet egy albumot, amihez country hangzást, afféle “Taylor Swift-stílust” képzel el. Nos, a You Sound Good to Me alapján azt hiszem kijelenthetjük, hogy sikerrel járt.

Lucy Hale

Remek ez a dal, dallamos, szerethető és egyből a fülembe mászott. A dalszöveg pedig olyan esendően aranyos. Tipikus rádiós slágernek mondanám, de a jobbak közül valónak – remélem egyszer az is lesz belőle. Mármint, rádiós sláger :) Lucy hangjára sincs panasz, ezt már a Cinderella Story: Once Upon a Song óta szerintem mindenki tudja. (Ha netán nem láttad volna még a filmet, érdemes ám pótolni)

Ami a videoklipet illeti, szerintem passzol a dal stílusához, de igazából én szeretem a road-movie stílusú videóklipeket, pláne az olyanokat, amiknek története is van. Itt szerintem mindez adott, Lucy nagyon tehetséges, és ráadásul kapott egy remek dalt is. Azt viszont nem is értem, hogy miért csak 1.5 millió megtekintésnél jár a youtube-on, azt hittem ettől több Pretty Little Liars fan pörög majd rá.

Akárhogy is, Lucy remekül debütált a zene világában (is), és ha az albuma is annyira jó lesz, mint a You Sound Good to Me, akkor nem csak Lea Michele albumát fogom rongyosra hallgatni az éneklő sorozatsztárok közül.

lucy_hale_single

1184 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Nem tudom miért, de én nem tudtam megbarátkozni a hangjával, a dal sem nyújtott sokat, ilyet már láttam…ugyanez vonatkozik a klip-re is.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here