Főoldal Érdekességek Érdekességek Looking: Jonathan Groff és a “Fiúk a klubból”

Looking: Jonathan Groff és a “Fiúk a klubból”

9
Oszd meg!

Tegnap debütált az HBO műsorán a “Looking” c. sorozat, ami három meleg barát életét követi nyomon. Az első évad nyolc részes lesz, “a meleg” Szex és New Yorkként emlegetik, a magyar HBO “Keresem” címmel vetíti majd. Addig is, amíg elkészül a felirat és jövök a pilot-kritikával ideje egy pillantást vetnünk az amerikai meleg-magazin, az OUT fényképeire, amik Jonathan Groff-ot, a Glee egykori sztárját, a Looking főszereplőt ábrázolják.

Groff elmesélte, hogy a pilot első leforgatott jelenetében éppen az erdőben volt a karaktere, méghozzá kézimunkázás okán – no ne varrásra tessék itt gondolni. “A sorozatunk többé kevésbé azokról az emberekről fog szólni, akik a huszas éveikben próbálják meghatározni önmaguk, illetve azokról is, akik beléptek a harmincas-negyvenes korosztályba, és még mindig próbálják megtalálni a helyüket a világban” – nyilatkozta Groff a magazinnak.

jonathan-groff-looking-001

Szóba került az ikonikus Fiúk a klubból című sorozat is, ami az első olyan amerikai sorozat volt, ami naturálisan – és meglehetősen sikeresen -, ábrázolta a melegek életét. “Gimis voltam. Emlékszem, egyszer meglátogattam pár barátomat az egyetemen, és elmentünk egy partira, a tévében pedig valaki ezt nézte. A jelenet, amit elkaptam arról szólt, hogy valaki megdugott valakit a gőzfürdőben. Emlékszem, arra gondoltam ‘Ó, te jó ég’. Ez túlságosan érzéki volt a számomra.” – nyilatkozta Groff, majd hozzáfűzte – “Akkor már tudtam, hogy meleg vagyok, de még mindig gimis voltam, így titkoltam is.

A Looking premierje tehát már megtörtént, remélhetőleg legkésőbb a héten kritikát is írhatok róla, addig is íme, pár tűzforró fotó Jonathan Groffról.

9 Hozzászólások

  1. “A jelenet, amit elkaptam arról szólt, hogy valaki megdugott valakit a gőzfürdőben. ” ez kb bármelyik részben lehetett :D

  2. óó ez a sori engem is érdekel :) felirat lesz majd? mert f.info-n “Fordítót keres” státuszban van :(

  3. jah én is azt néztem sajnos, pedig nagyon várom. opensubtitles-en lehet lesz, meg feliratok.info fórumon is most róla szó, remélem valaki elvállalja….

  4. Jajj, csak picit lennének fiatalabbak a karakterek, nem sokkal csak öt évvel. Egyébként imádás van, a főhősben mintha a saját bénázásaimat látnám. :D

  5. kettő nek mi köze van hozzá ? looking és a fiúk a klubból jézus kető hogy jön össze ? se hogy egyik szokásosról szól barátság szerelem minden napi élet …….. másnak viszont mondani valója van melegek el fogadása hív kis koruk jaratása stb kettő nem jön össze

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here