Főoldal Hírek Pretty Little Liars: Csúszik a magyar premier

Pretty Little Liars: Csúszik a magyar premier

9
Oszd meg!

Úgy tűnik az RTL Csoport szórakozik a Pretty Little Liars hűséges magyar rajongóival. Miután hosszú éveken át “ültek” a sorozaton, mondván nincs hol bemutatni (eközben pedig ezerrel ismételtek hétvégén sokéves sorozatokat), idén végre úgy döntöttek, hogy kitűzik a premier időpontját. Eredetileg január 26-án startolt volna a széria. A tv2 azonban közbeszólt.

Nem sokkal azután, hogy a Tv2 bejelentette, nem a SuperTv2-n lesz a Nagy Duett harmadik évada, ráadásul vasárnap este 20:00-tól kerül képernyőre, az RTL II úgy döntött, hogy nem eresztik össze a Pretty Little Liars és a Nagy Duett nézőit. Inkább két órás Való Világot adnak, így teremtve konkurenciát a Nagy Duettnek.

pll-ujsag
A kép forrása a Pretty Little Liars Hungary facebook oldal

Az eset abból a szempontból is ciki, hogy már több újság is a címlapján hirdette a sorozat premierjét. Ráadásul, az RTL csoport arról sem értesítette a médiát időben, hogy változott a cím, így sok helyen Szép kis hazugok címmel illették a sorozatot. Az ilyen hirtelen meghozott döntések nem töltik el túl nagy bizalommal a csatorna potenciális nézőit.

Műsorpolitikai szempontból érthető az RTL II döntése, hiszen a Való Világ sikeres a 18-49 év közöttiek körében, így több nézőt “szipkázhat” el a Nagy Duett elől, azonban az, hogy így elmarad a Pretty Little Liars premierje elég bicskanyitogató. Sok ismétlés van a csatornán, hihetetlen, hogy nem találtak egy olyan időpontot a Hazug csajok társaságának (ez is milyen hülye cím már), ahol bemutathatnák.

Arról egyelőre nincs információ, hogy mikor és melyik sávban kerül végül képernyőre a sorozat, de figyelembe véve az RTL II műsorpolitikáját, azt hiszem csak akkor vehetjük biztosra a premiert, ha már le is adták az epizódot.

Mese nincs, akit érdekel a show, az továbbra is kénytelen lesz a magyar feliratos verzióval beérni. Bár, felmérve a magyar hangok listáját követő reakciókat, talán így járunk a legjobban. Amúgy is, négy és fél évados lemaradásban vagyunk az USA-hoz képest…

pretty-little-liars-rtl-ii-01

2870 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

9 Hozzászólások

 1. Talán mire véget ér a sorozat az USA-ban nálunk is elkezdik. Lehet lemegy az 1. rész és utána lekerül a képernyőről (mint a Tuti gimi 7. évada is szünetre vonul az 1. rész után, szánalmas).

  • Na igen, a Tuti Gimi este a másik, ami nagyon szánalmas az RTL-től. Inkább mutatták volna be később, no de egy rész után szünetet tartani? Így tolnak ki a nézőkkel.

   Bezzeg a Tv2 csoport már rég bemutatta a 90210 összes évadát. Jobban jártunk volna, ha az OTH és a PLL is ott köt ki.

  • Jaj bocsi nem akartam így elküldeni szóval oké h nem érdekel, mert én minden eredetiben nézek szinkront nem is tudok elviselni, de azért ez egy vicc,, amit csinlának szegény sorozattal és azokkal akik így szeretnék nézni :/ jó nagy kitolás…

  • Jómagam sem fogom elkezdeni magyarul nézni, sokan viszont várják, mert nem szeretnek feliratot olvasni. (Pedig utóbbi nagyon hasznos).

 2. Csak gratulálni tudok az RTL-nek ezért a szánalmas húzásért. Ismét bebizonyították, hogy ők sem a színvonalas szórakoztatás mellett vannak, hanem inkább agyhalottá akarják tenni a nézőket azzal, hogy azokat idiótákat kell nézni vasárnap este is. Valóban bicskanyitogató az eset, és bár én már láttam az eddigi összes részt, szívesen megnéztem volna magyar szinkronnal is, legalább lett volna valami ami leültet a tévé elé, mert őszintén megmondva a Forma1-en és az Eurovíziós Dalfesztiválon kívül nagyritkán van olyan, hogy valamit én tévében nézzek.
  Ami meg tényleg elszomorít, és elgondolkodtató: az a sok idióta a villában tényleg érdekli az embereket. Tényleg van olyan, aki leül és őket nézi, még akkor is ha csak szánalomból, és csak nevet rajtuk. :/

 3. Én már nem várok magyar premierre, mert ezek hülyének nézik az embert. Amit tudok nézek felirattal.

  • Elnézve a magyar tévék sorozatvetítési metódusát, tényleg így a legjobb. Alapjáraton kevés az a sorozat, amit normálisan sugároznak, és jobbára azok is nyomozós szériák.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here